Качка з рисом і яблуками в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт приготування качки з рисом і яблуками в духовці. Таке блюдо сміливо можна подати на святковий стіл, тим більше готується воно досить легко.
Качку можна запікати з даного рецептом цілком або ж нарізати її на порційні шматочки. Мал для приготування страви можна використовувати той, який вам найбільше подобається. Краще запікати м'ясо з рисом в фользі, так воно вийде м'яким і смачним.
- Качка - 1 кілограм
- Яблуко - 1 штука
- Перець лавровий - 1 штука
- Мал - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Наріжте качку на шматки.
Поперчіть її.
Додати сіль.
Яблуко вимийте і наріжте на часточки.
Рис промийте.
Викладіть рис до качці.
Додайте лавровий лист.
Викладіть яблука.
Загорніть у фольгу.
Надішліть м'ясо з рисом в духовку на 1 час. Температуру встановіть на 190 градусів.
Блюдо готово. Смачного!