Кабачковий торт з помідорами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами ще одним варіантом приготування кабачкової торта з помідорами і сиром. Закуска виходить дійсно пальчики оближеш! обов'язково спробуйте, поки ще є кабачки.
Кабачкові торти з різними варіантами начинки дуже люблять в нашій родині, оскільки це завжди смачна і ситна закуска, яка завжди йде на ура, навіть незважаючи на те, що в ній немає ні м'яса, ні ковбаси. Сьогодні я поділюся з вами рецептом, як приготувати кабачковий торт з помідорами і сиром. Закуска готується дуже просто, приготувати її зможе навіть починаюча господиня.
- Кабачок - 2-3 штук
- Яйця - 3-4 штук
- Сіль, перець - За смаком
- Помідори - 2-3 штук
- Сир твердий - 100 грам
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Сир вершковий - 3 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Вам знадобиться 2-3 молодих кабачка. Для перемазиванія раджу використовувати суміш майонезу і вершкового сиру з часником.
Кабачок натріть на крупній тертці і злегка відіжміть, щоб прибрати рідина.
Додайте сіль і перець за смаком. Також розбийте яйця. Кількість яєць може відрізнятися в залежності від розміру кабачків і їх водянистості.
Гарненько перемішайте Кабачково-яєчну масу рукою. Ні ложкою, ні віночком ви не досягнете такої однорідності, як рукою.
На сковороді розігрійте олію. Ложкою викладіть кабачкової тісто, розподіліть його шаром приблизно в 3-4 мм по поверхні сковороди. Смажте млинці по 4-5 хвилин на мінімальному вогні до золотистого кольору.
У мене вийшло 8 млинців діаметром 18-19 см.
Майонез змішайте з вершковим сиром і пропущеним через прес часником. Доведіть масу до однорідності.
Починайте збирати кабачковий торт. Тарілку застелите двома смужками пергаменту. Зверху покладіть перший кабачковий млинець, змастіть його сирно-мойонезним "кремом" і викладіть тонкі кружальця помідорів.
Таким чином зберіть весь торт.
Повапните торт зверху і з боків, що залишилася Помазков (якщо її не залишилося, то обмажте просто майонезом) і присипте натертим на крупній (або дрібної) тертці сиром. Прикрасьте на свій розсуд. Готовому кабачковому торту дайте минимум 2 години для просочення в холодильнику. Коли торт просочиться, вийміть пергамент, просто потягнувши одночасно за обидві смужки пергаменту і витягнувши їх в різні боки. От і все, кабачковий торт готовий! Їжте із задоволенням!