Рецепт Кабачковий торт з грибами фото

Кабачковий торт з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Гриби , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Спробуйте приготувати кабачковий торт з грибами. Незважаючи на помпезність назви, готується така закуска дуже просто і без особливого клопоту.

Опис приготування:

Така закуска прикрасить як сімейну трапезу, так і будь-який святковий стіл. Начинка може бути найрізноманітніша, сьогодні пропоную розглянути варіант з грибною начинкою. Гриби можна взяти абсолютно будь-які, причому підійдуть як свіжі, так і заморожені. У мене сьогодні печериці, але якщо є можливість взяти лісові гриби, то використовуйте їх, вони додадуть особливий аромат і смак страви.

  • Кабачки - 700 грам
  • Яйце - 3 штуки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки (з гіркою)
  • Цибуля - 2-3 штук
  • Гриби - 500 грам (будь-які)
  • Крем - 150 грам
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Кріп - За смаком
  • Сіль - За смаком
кабачковий торт з грибами - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
кабачковий торт з грибами - фото крок 2
Кабачки натріть на дрібній тертці і відіжміть від зайвої соку. Якщо кабачки зрілі, то попередньо зніміть шкірку і видаліть великі насіння.
кабачковий торт з грибами - фото крок 3
Додайте до кабачків яйця, борошно і сіль за смаком.
кабачковий торт з грибами - фото крок 4
Добре перемішайте.
кабачковий торт з грибами - фото крок 5
Сковороду змажте маслом і приготуйте кабачкові млинчики. Для цього викладайте масу столовою ложкою, надаючи млинців потрібну товщину і розмір, підсмажте їх з двох сторін до готовності.
кабачковий торт з грибами - фото крок 6
Із вказаної кількості інгредієнтів у мене вийшло п'ять штук.
кабачковий торт з грибами - фото крок 7
Для начинки обсмажте нарізаний кубиками цибулю і гриби до готовності. В кінці посоліть і поперчіть начинку за смаком.
кабачковий торт з грибами - фото крок 8
Для соусу з'єднайте кріп і сметану. За бажанням можна додати для пікантності 1-2 зубчики часнику, а так же змішати сметану з майонезом в співвідношенні 1:1. Змастіть кабачковий млинець готовим соусом.
кабачковий торт з грибами - фото крок 9
Зверху розподіліть тонким шаром грибну начинку.
кабачковий торт з грибами - фото крок 10
Таким чином змастіть все млинці і зберіть торт.
кабачковий торт з грибами - фото крок 11
Прикрасити готовий кабачковий торт можна будь-яким зручним способом. У мене - тертий сир і зелень. Перед подачею даємо закусці охолодитися 1-2 години в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти