Кабачковий торт з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте приготувати кабачковий торт з грибами. Незважаючи на помпезність назви, готується така закуска дуже просто і без особливого клопоту.
Така закуска прикрасить як сімейну трапезу, так і будь-який святковий стіл. Начинка може бути найрізноманітніша, сьогодні пропоную розглянути варіант з грибною начинкою. Гриби можна взяти абсолютно будь-які, причому підійдуть як свіжі, так і заморожені. У мене сьогодні печериці, але якщо є можливість взяти лісові гриби, то використовуйте їх, вони додадуть особливий аромат і смак страви.
- Кабачки - 700 грам
- Яйце - 3 штуки
- Борошно - 2 Ст. Ложки (з гіркою)
- Цибуля - 2-3 штук
- Гриби - 500 грам (будь-які)
- Крем - 150 грам
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Кріп - За смаком
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Кабачки натріть на дрібній тертці і відіжміть від зайвої соку. Якщо кабачки зрілі, то попередньо зніміть шкірку і видаліть великі насіння.
Додайте до кабачків яйця, борошно і сіль за смаком.
Добре перемішайте.
Сковороду змажте маслом і приготуйте кабачкові млинчики. Для цього викладайте масу столовою ложкою, надаючи млинців потрібну товщину і розмір, підсмажте їх з двох сторін до готовності.
Із вказаної кількості інгредієнтів у мене вийшло п'ять штук.
Для начинки обсмажте нарізаний кубиками цибулю і гриби до готовності. В кінці посоліть і поперчіть начинку за смаком.
Для соусу з'єднайте кріп і сметану. За бажанням можна додати для пікантності 1-2 зубчики часнику, а так же змішати сметану з майонезом в співвідношенні 1:1. Змастіть кабачковий млинець готовим соусом.
Зверху розподіліть тонким шаром грибну начинку.
Таким чином змастіть все млинці і зберіть торт.
Прикрасити готовий кабачковий торт можна будь-яким зручним способом. У мене - тертий сир і зелень. Перед подачею даємо закусці охолодитися 1-2 години в холодильнику. Смачного!