Кабачковий торт з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Всім відомий кабачковий торт тільки в новій обробці. Крім овочів, там тепер і м'ясо, що робить його набагато більш ситним. Дивимося рецепт приготування кабачкової торта з фаршем.
Кабачки у нас підуть під основу, так би язикати - тісто. Для приготування кабачкової торта з фаршем я брала свинячий фарш - так ситно і Жирненький виходить. Начинка проста: фарш змішати з подрібненою цибулею, додати спецій і сметани для соковитості. Виходить досить великий пиріг.
- Кабачки - 1 кілограм
- Картопля - 2 штуки
- Борошно - 300 грам
- Кефір - 100 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Фарш - 600 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Крем - 3 Ст. Ложки
Натріть на тертці або подрібніть в блендері кабачки і картоплю. Змішайте, додайте яйце, в кефірі розведіть розпушувач, влийте в загальну суміш. Потім підсипає борошно, замішуємо наше "тісто" . І масло не забудьте. Викладаємо одну половину на дно форми для випікання.
Зверху рівномірно розподіляємо начинку.
Накриваємо рештою тестом з кабачків, потім форму прикрийте фольгою. Відправляємо в розігріту духовку на 30 хвилин.
Наш кабачковий торт з фаршем готовий. Його можна подати зі сметаною. Смачного!
Наш кабачковий торт з фаршем готовий. Його можна подати зі сметаною. Смачного!