Рецепт Кабачковий торт з фаршем фото

Кабачковий торт з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги , Торти
Кількість порцій: 6
Час приготування: 45 хв.

Всім відомий кабачковий торт тільки в новій обробці. Крім овочів, там тепер і м'ясо, що робить його набагато більш ситним. Дивимося рецепт приготування кабачкової торта з фаршем.

Опис приготування:

Кабачки у нас підуть під основу, так би язикати - тісто. Для приготування кабачкової торта з фаршем я брала свинячий фарш - так ситно і Жирненький виходить. Начинка проста: фарш змішати з подрібненою цибулею, додати спецій і сметани для соковитості. Виходить досить великий пиріг.

  • Кабачки - 1 кілограм
  • Картопля - 2 штуки
  • Борошно - 300 грам
  • Кефір - 100 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Фарш - 600 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Крем - 3 Ст. Ложки
кабачковий торт з фаршем - фото крок 1
Натріть на тертці або подрібніть в блендері кабачки і картоплю. Змішайте, додайте яйце, в кефірі розведіть розпушувач, влийте в загальну суміш. Потім підсипає борошно, замішуємо наше"тісто" . І масло не забудьте. Викладаємо одну половину на дно форми для випікання.
кабачковий торт з фаршем - фото крок 2
Зверху рівномірно розподіляємо начинку.
кабачковий торт з фаршем - фото крок 3
Накриваємо рештою тестом з кабачків, потім форму прикрийте фольгою. Відправляємо в розігріту духовку на 30 хвилин.
Наш кабачковий торт з фаршем готовий. Його можна подати зі сметаною. Смачного!

Схожі рецепти