Рецепт Кабачкова ікра в скороварці фото

Кабачкова ікра в скороварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Корисний обід, Легка вечеря
Заготовки

Скороварка - найкраща помічниця на кухні. Я навчився робити в ній майже все, і найбільше мені подобається кабачкова ікра в скороварці. Розповідаю, як зробити всіма улюблене блюдо в цей девайс.

Я думаю, власники скороварок погодяться зі мною в тому, що всі страви виходять в ній дивовижно! Ось я вирішив спробувати і заготовки на зиму робити в скороварці. Почну з кабачкової ікри.

Кабачкова ікра в скороварці готується так:

1. Підготуйте кабачки. Чистий kozhuru, очистіть їх від насіння. Наріжте великими кубиками.

2. Морква почистіть. Натріть на крупній тертці або подрібніть в блендері.

3. На дно скороварки налийте рослинного масла, щоб воно покрило дно приблизно на 1 см. Потім викладіть моркву.

4. Цибуля так само дрібно шаткуємо або подрібнюємо в блендері. Кладемо поверх моркви.

5. Посоліть морква і цибуля, перемішайте і обсмажуйте дві хвилини з відкритою кришкою.

6. Тепер викладаємо кабачок. Солимо його.

7. На кабачок викладаємо помідори. З них краще заздалегідь зняти шкірку. Дрібно порізати. Солимо.

8. Води не додаємо! Закрийте скороварку кришкою, включите режим "каша" і можете зайнятися іншими справами.

9. Коли скороварка дасть сигнал про готовність, відкрийте кришку, випустіть пар. Перекладіть овочі в миску. Якщо вийшло занадто багато води, то акуратно злийте частина.

10. Подрібніть овочі блендером або пропустіть через м'ясорубку. Ось як легко вийшла кабачкова ікра в скороварці в домашніх умовах! Якщо ви хочете заготовити її на зиму, то простерилизуйте банки, влийте в них по 1 ст. Ложки оцту і потім викладайте кабачкову ікру так, щоб до кришки залишалося 2 см. Смачного!

  • Кабачки - 1 кілограм
  • Морква - 0, 5 кілограма
  • Цибуля - 0, 5 кілограма
  • Помідори - 250 грам
  • Сіль - 3 чайних ложки
  • Рослинна олія - За смаком
Я думаю, власники скороварок погодяться зі мною в тому, що всі страви виходять в ній дивовижно! Ось я вирішив спробувати і заготовки на зиму робити в скороварці. Почну з кабачкової ікри.

Кабачкова ікра в скороварці готується так:

1. Підготуйте кабачки. Чистий kozhuru, очистіть їх від насіння. Наріжте великими кубиками.

2. Морква почистіть. Натріть на крупній тертці або подрібніть в блендері.

3. На дно скороварки налийте рослинного масла, щоб воно покрило дно приблизно на 1 см. Потім викладіть моркву.

4. Цибуля так само дрібно шаткуємо або подрібнюємо в блендері. Кладемо поверх моркви.

5. Посоліть морква і цибуля, перемішайте і обсмажуйте дві хвилини з відкритою кришкою.

6. Тепер викладаємо кабачок. Солимо його.

7. На кабачок викладаємо помідори. З них краще заздалегідь зняти шкірку. Дрібно порізати. Солимо.

8. Води не додаємо! Закрийте скороварку кришкою, включите режим "каша" і можете зайнятися іншими справами.

9. Коли скороварка дасть сигнал про готовність, відкрийте кришку, випустіть пар. Перекладіть овочі в миску. Якщо вийшло занадто багато води, то акуратно злийте частина.

10. Подрібніть овочі блендером або пропустіть через м'ясорубку. Ось як легко вийшла кабачкова ікра в скороварці в домашніх умовах! Якщо ви хочете заготовити її на зиму, то простерилизуйте банки, влийте в них по 1 ст. Ложки оцту і потім викладайте кабачкову ікру так, щоб до кришки залишалося 2 см. Смачного!

Схожі рецепти