Кабачкова ікра в рукаві в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Кабачкова ікра, приготована в рукаві, в духовці виходить незвичайно ніжною і смачною. Це відмінна закуска на сніданок, обід і вечеря, а також перекус з шматочком свіжого хліба.
Така ікра готується дуже просто і швидко. Постійно стежити за процесом приготування овочів і перемішувати їх, коли вони готуються в сковороді, не потрібно. Овочі очистіть, помийте, наріжте і викладіть в рукав для запікання. Решта за вас зробить духовка. Після дістаньте овочі і подрібніть. Усе, ікра готова!
- Кабачок - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
- Помідори - 3 штуки
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
- Часник - 1 зубчик
Підготуйте інгредієнти для приготування ікри.
Моркву очистіть і помийте, кабачки помийте. Молоді кабачки можна не чистити. Наріжте довільно кабачки і моркву.
Болгарський перець очистіть від насіння, помийте і наріжте. Помідори помийте і наріжте.
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте.
Нарізані овочі викладіть в рукав або в пакет для запікання. Додайте сіль і цукор за смаком, налийте рослинне масло.
Закріпіть кінці рукава кліпсами.
Запікайте овочі в духовці 40-45 хвилин при температурі 180 градусів.
Запечені овочі викладіть з рукава в миску. Зайву рідину злийте. Додайте часник.
Збийте овочі блендером до консистенції пюре.
Кабачкова ікра в рукаві в духовці готова. Подавайте до столу на закуску.