Кабачкова ікра в духовці на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачна і ніжна кабачкова ікра, сонячний колір і приголомшливий аромат нікого не залишить байдужим. Уже не перший раз роблю заготовку ікри за цим рецептом і щороку переконуюся в тому, що це найкращий для мене варіант! Спробуйте і ви!
Отже, хочу розповісти, як приготувати "кабачкову ікру в духовці" на зиму. Для цього я беру молоденькі кабачки середнього розміру, Цибуля, морква, солодкий перець - все по 3 штучки середніх, а помідорів 4-5 штук, дивіться за розміром, якщо дрібні, то краще 5, а якщо великі, то і трьох буде достатньо. Вимийте і поріжте всі овочі, складіть в глибоке деко і запечіть до м'якості. Потім пюріруйте, додайте сіль-цукор, оцет і закатати! Все легко і просто, а головне не потрібно довго стояти біля плити! що, ця ікра перевершує за смаком ту, яка вариться на плиті, печені овочі мають інший, абсолютно непередаваний аромат і смак! Пробуйте і удачі!
- Кабачки - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Морква - 3 штуки
- Солодкий перець - 3 штуки
- Помідори - 4-5 штук
- Рослинна олія - 120 мілілітрів
- Цукор - 1-2 Ст. Ложок (без гірки)
- Сіль - 1 Ст. Ложка (без гірки)
- Оцет столовий 9% - 3 Ст. Ложки