Рецепт Кабачкова ікра в духовці фото

Кабачкова ікра в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування
Літні
Заготовки

Рекомендую вам рецепт кабачкової ікри в духовці. Готується вона легко і виходить особливо смачною. Ніколи не пробували робити кабачкову ікру в духовці? Спробуйте за моїм рецептом!

Готувати в духовці - одне задоволення! І корисно і не клопітно! закинув блюдо, і можеш займатися іншими домашніми справами. Отже, розповідаю, як приготувати кабачкову ікру в духовці:

1. По перше, підготуємо овочі. Почистіть їх від шкірки, у випадку з цибулею і часником - лушпиння, і наріжте кубиками. З кабачків вичистіть насіння.

2. Складіть овочі в форму для випікання, приправити сіллю, поперчіть, додайте базилік і соняшникову олію. (якщо є бажання, можете ще додати свіжу зелень).

3. Розжарити духовці до 180 градусів.

4. Випікайте овочі 1 час. Періодично помішуючи, щоб вони зверху не підгорає.

5. Овочі повинні стати м'якими.

6. Готові м'які овочі пропустіть через м'ясорубку або подрібніть в блендері.

Якщо ви хочете заготовити кабачкову ікру в духовці на зиму, то приготуйте стерилізовані банки і додайте в них оцет (1 столову або чайну ложку, в залежності від розміру банки), ще гарячу, тільки подрібнену, розкладіть ікру по банкам і закатати. Укутайте в ковдру, нехай самі остигають.

Бажаю вам приємного апетиту!

  • Кабачки - 2 штуки
  • Помідори - 3 штуки
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Сушений базилік - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
Готувати в духовці - одне задоволення! І корисно і не клопітно! закинув блюдо, і можеш займатися іншими домашніми справами. Отже, розповідаю, як приготувати кабачкову ікру в духовці:

1. По перше, підготуємо овочі. Почистіть їх від шкірки, у випадку з цибулею і часником - лушпиння, і наріжте кубиками. З кабачків вичистіть насіння.

2. Складіть овочі в форму для випікання, приправити сіллю, поперчіть, додайте базилік і соняшникову олію. (якщо є бажання, можете ще додати свіжу зелень).

3. Розжарити духовці до 180 градусів.

4. Випікайте овочі 1 час. Періодично помішуючи, щоб вони зверху не підгорає.

5. Овочі повинні стати м'якими.

6. Готові м'які овочі пропустіть через м'ясорубку або подрібніть в блендері.

Якщо ви хочете заготовити кабачкову ікру в духовці на зиму, то приготуйте стерилізовані банки і додайте в них оцет (1 столову або чайну ложку, в залежності від розміру банки), ще гарячу, тільки подрібнену, розкладіть ікру по банкам і закатати. Укутайте в ковдру, нехай самі остигають.

Бажаю вам приємного апетиту!

Схожі рецепти