Рецепт Кабачкова ікра в блендері фото

Кабачкова ікра в блендері
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На вечерю
Заготовки
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Відтоді, як на моїй кухні з'явився блендер, всі кухонні життя стало набагато простіше. Я готую в ньому все. І ось недавно дізнався, як приготувати кабачкову ікру в блендері. Ділюся рецептом!

Опис приготування:

Спочатку все овочі, перед тим як подрібнити в блендері, потрібно обсмажити. Тому стежте за кількістю рослинної олії, важливо, щоб овочі не підгоріли, але і не стали занадто жирними. А так - рецепт кабачкової ікри в блендері наступний:

1. Підготуйте овочі. Кабачки очистіть від шкірки і насіння. Наріжте дрібними кубиками. Морква, цибуля також очистити і narubite Melk.

2. Обсмажте все окремо. Спочатку кабачки. Обсмажте, можна навіть сказати, тушкуйте їх, поки вони не стануть м'якими і викладіть в друшляк. Нехай стікає сік, багато води в ікрі нам не потрібно.

3. Тепер цибулю. Обсмажте до м'якості. До золотистої скоринки доводити не обов'язково.

4. Викладіть цибулю. Тепер будемо обсмажувати морква. Теж до м'якості.

5. Насамперед подрібнити кабачки. Якщо вони все ще дають багато соку, а рідка ікра вас не влаштує - трохи відіжміть масу.

6. Потім цибулю - подрібніть до кашки.

7. І морква.

9. Все викладіть в каструлю з товстим дном. Додайте зелені (до речі, в блендері і зелень можна добре подрібнити). Додати сіль, поперчіть і перемішайте.

10. Гасіть нашу овочеву масу протягом 50 хвилин на повільному вогні. Слідкуйте за тим, щоб ікра не підгорає, якщо це відбувається, можете додати води. А якщо ж навпаки, виходить багато соку - відкрийте кришку на кілька хвилин, нехай випарується.

11. Ще гарячу, прямо з вогню, розкладіть кабачкову ікру по стерильним банкам (теж ще гарячим) і закатати. Ваша заготовка кабачкова ікра в блендері готова! Смачного!

  • Кабачки - 1 кілограм
  • Морква - 300 грам
  • Цибуля - 300 грам
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 75 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
Спочатку все овочі, перед тим як подрібнити в блендері, потрібно обсмажити. Тому стежте за кількістю рослинної олії, важливо, щоб овочі не підгоріли, але і не стали занадто жирними. А так - рецепт кабачкової ікри в блендері наступний:

1. Підготуйте овочі. Кабачки очистіть від шкірки і насіння. Наріжте дрібними кубиками. Морква, цибуля також очистити і narubite Melk.

2. Обсмажте все окремо. Спочатку кабачки. Обсмажте, можна навіть сказати, тушкуйте їх, поки вони не стануть м'якими і викладіть в друшляк. Нехай стікає сік, багато води в ікрі нам не потрібно.

3. Тепер цибулю. Обсмажте до м'якості. До золотистої скоринки доводити не обов'язково.

4. Викладіть цибулю. Тепер будемо обсмажувати морква. Теж до м'якості.

5. Насамперед подрібнити кабачки. Якщо вони все ще дають багато соку, а рідка ікра вас не влаштує - трохи відіжміть масу.

6. Потім цибулю - подрібніть до кашки.

7. І морква.

9. Все викладіть в каструлю з товстим дном. Додайте зелені (до речі, в блендері і зелень можна добре подрібнити). Додати сіль, поперчіть і перемішайте.

10. Гасіть нашу овочеву масу протягом 50 хвилин на повільному вогні. Слідкуйте за тим, щоб ікра не підгорає, якщо це відбувається, можете додати води. А якщо ж навпаки, виходить багато соку - відкрийте кришку на кілька хвилин, нехай випарується.

11. Ще гарячу, прямо з вогню, розкладіть кабачкову ікру по стерильним банкам (теж ще гарячим) і закатати. Ваша заготовка кабачкова ікра в блендері готова! Смачного!

Схожі рецепти