Рецепт Кабачки, запечені з яйцем і сиром фото

Кабачки, запечені з яйцем і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Картопля , Сир , Яйця , Кабачок
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ділюся з вами рецептом кабачків, запечених з яйцем і сиром по-селянськи! Так їх готувала моя бабуся: з картоплею, сиром і яйцем. Смачно і ситно. Любителям поїсти вдома сподобається!

Опис приготування:

Такі кабачки, запечені з яйцем і сиром в домашніх умовах, можна кілька"полегшити" : не додавати ні капусту, ні картоплю. Тоді страва вийде менш ситне, але не менше смачне і корисне! Спробуйте!

  • Кабачки - 500 грам
  • Картопля молода - 400 грам (краще брати дрібну картоплю )
  • Кольорова капуста - 100 грам (по бажанню)
  • Сир твердий - 100 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Зелень - 1 пучок
  • Спеції - За смаком
кабачки, запечені з яйцем і сиром - фото крок 1
1. Моєму, обсушуємо і нарізаємо кабачки і картопля. Товщина повинна бути приблизно однаковою. Сильно не дрібнити. Сюди ж - суцвіття капусти і спеції за смаком.
кабачки, запечені з яйцем і сиром - фото крок 2
2. Зробимо соус-заливку. Змішаємо подрібнену зелень, тертий на дрібній тертці сир, трохи збиті яйця. Спеції - за смаком. Перемішаємо до однорідності, заливаємо овочі.
кабачки, запечені з яйцем і сиром - фото крок 3
3. Запікаємо 40-50 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
кабачки, запечені з яйцем і сиром - фото крок 4
4. Готово! Смачного!

Схожі рецепти