Кабачки, запечені з яйцем і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами рецептом кабачків, запечених з яйцем і сиром по-селянськи! Так їх готувала моя бабуся: з картоплею, сиром і яйцем. Смачно і ситно. Любителям поїсти вдома сподобається!
Такі кабачки, запечені з яйцем і сиром в домашніх умовах, можна кілька "полегшити" : не додавати ні капусту, ні картоплю. Тоді страва вийде менш ситне, але не менше смачне і корисне! Спробуйте!
- Кабачки - 500 грам
- Картопля молода - 400 грам (краще брати дрібну картоплю )
- Кольорова капуста - 100 грам (по бажанню)
- Сир твердий - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Зелень - 1 пучок
- Спеції - За смаком
1. Моєму, обсушуємо і нарізаємо кабачки і картопля. Товщина повинна бути приблизно однаковою. Сильно не дрібнити. Сюди ж - суцвіття капусти і спеції за смаком.
2. Зробимо соус-заливку. Змішаємо подрібнену зелень, тертий на дрібній тертці сир, трохи збиті яйця. Спеції - за смаком. Перемішаємо до однорідності, заливаємо овочі.
3. Запікаємо 40-50 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
4. Готово! Смачного!