Рецепт Кабачки з м'ясом в мультиварці фото

Кабачки з м'ясом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Рецепт приготування кабачків з м'ясом в мультиварці - це те ж саме що і легке літнє овочеве рагу з м'ясом.

Опис приготування:

Лежать кабачки у мене вдома, очі муляють і просять, зроби вже з нами що-небудь! думала, думала, що з ними зробити і вирішила спробувати приготувати кабачки з м'ясом в мультиварці.

1. Беру м'ясо свинину, нарізаю його дрібними шматочками, як на гуляш. М'ясо можна взяти будь-який і яловичину, і баранину кому, що більше до смаку. Мультиварку включаю на випічку, наливаю на дно каструлі трохи олії. Чому трохи? Тому що хочу приготувати дієтичне блюдо, не жирне. Вони, хто любить, масніший і понаварістее, масла наливаємо більше і обсмажуємо в ньому м'ясо. В процесі обсмажування, періодично помішують м'ясо силіконової лопаткою. Звичайною ложкою користуватися не можна, покриття у каструльки дуже ніжне.

2. Поки м'ясо гаситься (обсмажується), я готую всі інші інгредієнти. Кабачок очистила від шкірки, вийняла з нього все насіння ложкою і нарізала його кубиками.

3. Морквину і цибулю спіткала та ж доля. Забирають їх і pokrošila, тільки більш дрібно.

4. Помідори нарізаю шматочками. Наступного разу, коли буду готувати, спочатку очищу їх від шкірки, а потім вже буду нарізати. Помідори в процесі гасіння зовсім зварилися, а що залишилися шкурки на тарілці виглядали не надто красиво.

5. М'ясо у мене обсмажується вже 30 хвилин, додаю в каструльку цибулю і моркву обсмажую їх разом ще 10 хвилин.

6. Потім викладаю в мультиварку томат і кабачок. По ходу справи вирішила ще додати столову ложку сметани. Все перемішую, досолюю за смаком і включаю мультиварку на випічку, даю покипіти всіх продуктах разом хвилин 5-10.

7. Потім ставлю мультиварку в режим гасіння і забуваю про неї майже на годину. Вже перед самою готовністю додаю зелень і подрібнений часник.

8. Ось вже не пам'ятаю, де я читала, що кабачок може з легкістю замінити в стравах картоплю. Тому мені дуже кортіло спробувати, що ж вийшло? Мені кабачки тушковані з м'ясом сподобалися, а хлопчаки мої, спробувавши, заявили, що картопля потрібна обов'язково. Тому я зварила їм на гарнір товчену картоплю і в такому"тандемі" кабачки з м'ясом в мультиварці пішли на УРА.

Смачного!

  • Кабачок - 1 штука
  • Svinoe файл - 500 грам
  • Цибуля - 3 штуки
  • Морква - 3 штуки
  • Помідори - 3 штуки
  • Крем - 2-3 Ст. Ложок
  • Зелень - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Лежать кабачки у мене вдома, очі муляють і просять, зроби вже з нами що-небудь! думала, думала, що з ними зробити і вирішила спробувати приготувати кабачки з м'ясом в мультиварці.

1. Беру м'ясо свинину, нарізаю його дрібними шматочками, як на гуляш. М'ясо можна взяти будь-який і яловичину, і баранину кому, що більше до смаку. Мультиварку включаю на випічку, наливаю на дно каструлі трохи олії. Чому трохи? Тому що хочу приготувати дієтичне блюдо, не жирне. Вони, хто любить, масніший і понаварістее, масла наливаємо більше і обсмажуємо в ньому м'ясо. В процесі обсмажування, періодично помішують м'ясо силіконової лопаткою. Звичайною ложкою користуватися не можна, покриття у каструльки дуже ніжне.

2. Поки м'ясо гаситься (обсмажується), я готую всі інші інгредієнти. Кабачок очистила від шкірки, вийняла з нього все насіння ложкою і нарізала його кубиками.

3. Морквину і цибулю спіткала та ж доля. Забирають їх і pokrošila, тільки більш дрібно.

4. Помідори нарізаю шматочками. Наступного разу, коли буду готувати, спочатку очищу їх від шкірки, а потім вже буду нарізати. Помідори в процесі гасіння зовсім зварилися, а що залишилися шкурки на тарілці виглядали не надто красиво.

5. М'ясо у мене обсмажується вже 30 хвилин, додаю в каструльку цибулю і моркву обсмажую їх разом ще 10 хвилин.

6. Потім викладаю в мультиварку томат і кабачок. По ходу справи вирішила ще додати столову ложку сметани. Все перемішую, досолюю за смаком і включаю мультиварку на випічку, даю покипіти всіх продуктах разом хвилин 5-10.

7. Потім ставлю мультиварку в режим гасіння і забуваю про неї майже на годину. Вже перед самою готовністю додаю зелень і подрібнений часник.

8. Ось вже не пам'ятаю, де я читала, що кабачок може з легкістю замінити в стравах картоплю. Тому мені дуже кортіло спробувати, що ж вийшло? Мені кабачки тушковані з м'ясом сподобалися, а хлопчаки мої, спробувавши, заявили, що картопля потрібна обов'язково. Тому я зварила їм на гарнір товчену картоплю і в такому"тандемі" кабачки з м'ясом в мультиварці пішли на УРА.

Смачного!

Схожі рецепти