Рецепт Кабачки, як грузді на зиму фото

Кабачки, як грузді на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Низькокалорійні
Літні
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Здавалося б кабачки…. Що еше можна з них приготувати? Пропоную вам унікальний рецепт консервації кабачків, - в результаті звичайні кабачки виходять зі смаком грибів, - не відрізниш! Дуже смачно!

Опис приготування:

Щоб кабачки були максимально схожі на гриби, рекомендую точно слідувати рецептом. Але ви цілком можете додати до кабачків улюблену зелень або якісь прянощі. Пробуйте і діліться результатом!

  • Кабачки - 3 кілограма
  • Масло рослинне - 1 Склянка
  • Часник - 2 штуки (головки)
  • Перець мелений - 1 Ст. Ложка
  • Кріп - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 6 Ст. Ложок
  • Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
кабачки, як грузді на зиму - фото крок 1
1. Кабачки почистіть і наріжте середнім кубиком.
кабачки, як грузді на зиму - фото крок 2
2. Покладіть кабачки в миску, додайте нарізаний часник, кріп.
кабачки, як грузді на зиму - фото крок 3
3. Влийте масло, оцет, додайте сіль і цукор. Перемішайте. Накрийте і залиште на 3-4 годину.
кабачки, як грузді на зиму - фото крок 4
4. Заповніть банки кабачками, залийте розсолом. Банки годі й стерилізувати.
кабачки, як грузді на зиму - фото крок 5
5. Покладіть в каструльку рушник на дно, поставте банку з кабачками, накрийте кришкою, доведіть до кипіння і стерилізують хвилин 15.
кабачки, як грузді на зиму - фото крок 6
6. Потім закрийте кришками і приберіть в прохолодне місце. Смачного!

Схожі рецепти