Рецепт Kabachki в Єгипті фото

Kabachki в Єгипті
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Африканська кухня , Східна кухня , Єгипетська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На святковий стіл , Новий рік
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 50 хв.

Оригінальний, але в той же час простий рецепт кабачків по-єгипетськи вас підкорить своїм неймовірно красивим зовнішнім виглядом. А вже аромат-то який! За рахунок додавання рису і курки ви отримуєте відразу всі!

Опис приготування:

Такий рецепт приготування кабачків по-єгипетськи, побачити, як, дуже навіть простий, так що ні за яким рідкісним інгредієнтом в магазин бігти не доведеться. Обов'язково спробуйте і ви блюдо з кабачків по-єгипетськи, отримаєте відразу і гарнір, і закуску, і гаряче блюдо.

  • Мал - 300 грам
  • Кабачки - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Курка - 800 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
Kabachki в Єгипті - фото крок 1
1. Курку відварюємо до напівготовності в підсоленій воді, а потім обсмажуємо на рослинному маслі або запікаємо в духовці. Бульйон НЕ виливаємо.
Kabachki в Єгипті - фото крок 2
2. Овочі ріжемо середніми шматочками і на рослинному маслі обсмажуємо 5 хвилин. Можна це робити в тій же сковороді, де смажилася курка.
Kabachki в Єгипті - фото крок 3
3. На змащене маслом деко викладаємо спочатку обсмажену курку, наверх - шар овочів.
Kabachki в Єгипті - фото крок 4
4. Додамо добре промиті пропарений довгий рис, заливаємо курячим бульйоном.
Kabachki в Єгипті - фото крок 5
5. Тушкуємо приблизно 40 хвилин, поки рис не звариться, а вода вся не випарується. Готово!

Схожі рецепти