Рецепт Kabachki грузинськи фото

Kabachki грузинськи
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 20
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Кожен раз, коли я готую кабачки, я експериментую. Цей овоч - універсальний, оскільки з нього можна приготувати безліч страв. Сьогодні готуємо кабачки по-грузинськи в домашніх умовах.

Опис приготування:

Я завжди готую кабачки по-грузинськи в домашніх умовах і мої домашні кожен раз захоплюються їх смаком. Ось вирішила поділитися рецептом і з вами.


  • Кабачок - 8 штук
  • Оливкова олія - 0, 5 L
  • Часник - 3 штуки
  • Болгарський перець - 6 штук
  • Гіркий перець - За смаком
  • Оцет - 1 Склянка
  • Сіль - За смаком
Kabachki грузинськи - фото крок 1
1. Для цього люду можна використовувати будь-який сорт кабачків. Я зазвичай беру овоч середнього розміру.
Kabachki грузинськи - фото крок 2
2. Нарізаємо кабачок кубиками також невеликого розміру. Враховуйте, що під час смаження він втрачає в розмірі і вазі.
Kabachki грузинськи - фото крок 3
3. Тепер обсмажуємо кабачок на рослинному маслі або оливковій. За смаком перчимо і солимо.
Kabachki грузинськи - фото крок 4
4. Тепер черга заправки: перекручуємо болгарський і гіркий перець, додаємо часник. При необхідності перекручуємо кілька разів.
Kabachki грузинськи - фото крок 5
5. Тепер викладаємо наші кабачки в заправку і протушіваем несоклько хвилин. Потім викладаємо їх в банки і стерилізуємо хвилин 5. Закочує і відправляємо в комору.

Схожі рецепти