Кабачки в духовці в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні з задоволенням покажу вам, як приготувати кабачки в духовці в сметані. Такий спосіб приготування дуже зручний, кабачки не подгорают, стають м'якими з апетитною сирною скоринкою!
Кабачки ідеально поєднуються з часником, кропом, але можна урізноманітнити сметанний соус і іншими ароматними травами і спеціями на ваш смак. Для 30 хвилин отримуємо смачне блюдо, яке можна вжити не тільки в гарячому вигляді, але і в холодному. Хай щастить!
- Кабачок - 1 штука
- Крем - 100 грам
- Сир твердий - 70 грам
- Часник - 1 зубчик
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Рослинна олія - 0, 5 чайних ложки
Отже, підготуйте продукти для рецепта. Вимийте кабачок, зелень, очистіть зубчик часнику. Натріть на дрібній тертці сир.
Змішайте сметану з часником і рубаним кропом.
Кабачки порізати кружальцями, сіль і poperčite. Деко змастіть рослинною олією. Викладіть кабачки в один ряд або внахлест.
На кожен кружечок кабачка покладіть сметану з кропом, посипте тертим сиром. Розігрійте духовку.
Запікайте кабачки в духовці 20 хвилин при 180 градусах. Смачного!