Кабачки, смажені в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Смажені кабачки в сметані - це дуже насичене і смачна страва, яке підійде на обід або вечерю. Кабачки прекрасно поєднуються з різними гарнірами або легкими овочевими салатами. Рекомендую!
Приготовим кабачки, смажені в сметані в домашніх умовах. На дрібній тертці натираємо кабачки, картопля і цибуля, додаємо подрібнену зелень, часник, яйця і борошно. Перемішуємо і з отриманої маси формуємо невеликі коржі (котлетки). Обсмажуємо їх на рослинному маслі до золотистого кольору, потім перекладаємо в каструлю і заливаємо сметаною. Тушкуємо на повільному вогні 10 хвилин. Хай щастить!
- Кабачок - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Масло рослинне - За смаком
- Зелень - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
На дрібній тертці натріть очищений кабачок, картопля і цибуля.
Додайте подрібнену зелень і часник, а також яйця і борошно. Суміш перемішайте і сформуйте невеликі коржі, схожі на котлетки. Обсмажуємо їх на сковороді до красивого, золотистого кольору.
Перекладаємо кабачкові коржі в каструлю і заливаємо сметаною, додавши трохи води. Тушкуємо на повільному вогні, під кришкою, приблизно 10 хвилин. Смачного!