Рецепт Кабачки, смажені в сметані фото

Кабачки, смажені в сметані
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Кабачок
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 50 хв.

Смажені кабачки в сметані - це дуже насичене і смачна страва, яке підійде на обід або вечерю. Кабачки прекрасно поєднуються з різними гарнірами або легкими овочевими салатами. Рекомендую!

Опис приготування:

Приготовим кабачки, смажені в сметані в домашніх умовах. На дрібній тертці натираємо кабачки, картопля і цибуля, додаємо подрібнену зелень, часник, яйця і борошно. Перемішуємо і з отриманої маси формуємо невеликі коржі (котлетки). Обсмажуємо їх на рослинному маслі до золотистого кольору, потім перекладаємо в каструлю і заливаємо сметаною. Тушкуємо на повільному вогні 10 хвилин. Хай щастить!

  • Кабачок - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Крем - 4 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
  • Масло рослинне - За смаком
  • Зелень - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
кабачки, смажені в сметані - фото крок 1
На дрібній тертці натріть очищений кабачок, картопля і цибуля.
кабачки, смажені в сметані - фото крок 2
Додайте подрібнену зелень і часник, а також яйця і борошно. Суміш перемішайте і сформуйте невеликі коржі, схожі на котлетки. Обсмажуємо їх на сковороді до красивого, золотистого кольору.
кабачки, смажені в сметані - фото крок 3
Перекладаємо кабачкові коржі в каструлю і заливаємо сметаною, додавши трохи води. Тушкуємо на повільному вогні, під кришкою, приблизно 10 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти