Рецепт Кабачки, смажені шматочками фото

Кабачки, смажені шматочками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 25 хв.

Молоді кабачки продаються всюди, а значить саме час смачно їх приготувати. Наприклад, обсмажити в клярі до золотистої скоринки, присипати ароматним часником і з апетитом з'їсти.

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування кабачків, смажених шматочками. Кабачки довільно нарізаємо, солимо і чекаємо поки виділиться сік. Обвалюють кабачки в борошні і обсмажити на олії до готовності. Подаємо на стіл, присипавши кабачки часником. Хай щастить!

  • Кабачок молодий - 1 штука
  • Борошно - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Часник - 2-3 зубчиків
кабачки, смажені шматочками - фото крок 1
Кабачок промиваємо та нарізаємо довільними шматочками. Солимо й залишаємо, щоб виділився сік. Тим часом подрібнюємо кілька зубчиків часнику.
кабачки, смажені шматочками - фото крок 2
Вмочуємо кабачки в борошно і викладаємо на сковороду, попередньо розігрів в ній рослинне масло.
кабачки, смажені шматочками - фото крок 3
Обсмажуємо кабачки з усіх боків, до хрусткої золотистої скоринки. Подаємо страву на стіл, присипавши його часником. Смачного!

Схожі рецепти