Кабачки, смажені шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Молоді кабачки продаються всюди, а значить саме час смачно їх приготувати. Наприклад, обсмажити в клярі до золотистої скоринки, присипати ароматним часником і з апетитом з'їсти.
Перед вами - простий рецепт приготування кабачків, смажених шматочками. Кабачки довільно нарізаємо, солимо і чекаємо поки виділиться сік. Обвалюють кабачки в борошні і обсмажити на олії до готовності. Подаємо на стіл, присипавши кабачки часником. Хай щастить!
- Кабачок молодий - 1 штука
- Борошно - За смаком
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Часник - 2-3 зубчиків
Кабачок промиваємо та нарізаємо довільними шматочками. Солимо й залишаємо, щоб виділився сік. Тим часом подрібнюємо кілька зубчиків часнику.
Вмочуємо кабачки в борошно і викладаємо на сковороду, попередньо розігрів в ній рослинне масло.
Обсмажуємо кабачки з усіх боків, до хрусткої золотистої скоринки. Подаємо страву на стіл, присипавши його часником. Смачного!