Кабачки пісні
(покроковий рецепт з фото)
Восени і літній час сімейне меню сильно змінюється. Додається багато рецептів з овочів, які готують різними способами. Якщо говорити про гарячих стравах, то я часто роблю яскраве рагу.
Прочитайте про те, як приготувати кабачки пісні тушковані з перцем, морквою і цибулею. Тут дуже важливо підібрати правильні приправи. Томатна паста в складі з'єднає всі овочі воєдино. Ситне блюдо не потребує доповнення, тому воно підходить в якості другого для вегетаріанського і пісного харчування.
- Кабачок - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Болгарський перець - 1-2 штук
- Лавровий лист - 1 штука
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Цукор - За смаком
- Червоний мелений перець - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Зелень часнику - За смаком
- Петрушка - За смаком
- Вода кип'ячена - 150 мілілітрів
Кабачки кубиками обсмажте в гарячому маслі 5 хвилин, присолити. Потім додайте до них нарізану цибулю. Готуйте овочі ще 3 хвилини, помішуючи.
Далі додайте в сковороду нашатковану середніми шматочками перець. Смажте овочі 4 хвилини.
Після цього додайте в сковороду натерту крупно моркву. Все перемішайте.
Потім влийте до овочів воду і додайте все приправи з томатною пастою. Гасіть овочі 7 хвилин.
В кінці в рагу додайте зелень і лавровий лист. Дайте страві трохи настоятися під кришкою. Смачного!