«Kıstıbıy» (рецепт тесту)
(покроковий рецепт з фото)
Можна досліджувати і куштувати страви з різних кухонь світу, не виходячи зі своєї квартири. Спробуйте національне татарське блюдо. Розповідаю, як приготувати «кистибий» (рецепт тесту).
По суті це тонкі коржі, які спершу обсмажують окремо на сковороді, а потім начиняють картопляним пюре або начинкою з крупи. Ви можете використовувати і інші наповнювачі до смаку. Блюдо економне, дуже просте і швидке в приготуванні.
- Кефір - 200 мілілітрів
- Сіль - 1 щіпка
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - За смаком
2. Тісто залиште на півгодини, потім розділіть його на 12 частин.
4. Розігрійте сковороду (без рослинного або вершкового масла), викладіть корж і обсмажуйте з кожного боку по 1-2 хвилини.