Еклери рецепт тесту
(покроковий рецепт з фото)
Еклери в домашніх умовах готуються дуже легко і швидко. Начинкою для них може стати будь-який крем (масляний, згущене молоко, безе, заварний і т.Д.). В даному рецепті використовується заварний крем.
Мінімум доступних інгредієнтів - і ви приготуєте приголомшливе ласощі до чаю. Такі еклери (рецепт тесту найпростіший! ) можна готувати з будь-якою начинкою. В даному рецепті це заварний крем з пакетиків, який готується дуже швидко. Для приготування еклерів обов'язково знадобиться кондитерський мішок.
- Борошно - 1, 5 склянки(2 ст. L. В вершках)
- Яйця - 6 штук(2 штуки в крем)
- Вода - 1 склянок
- Маргарин - 100 грам (або вершкове масло)
- Молоко - 1 і 3/4 Склянки
- Цукор - 1 склянок
- Ванільний цукор - 1 За смаком
1. Налийте в каструлю воду, потім киньте в неї маргарин або вершкове масло, додайте дрібку солі і доведіть до кипіння. Періодично помішуйте, щоб маса не пригоріла.
2. Додайте борошно в окріп і швидко замішують тісто. У вас вийде заварне тісто. Потім знову поставте на вогонь і розтирайте до отримання гладкої маси. Холод тісто, додайте яйця і замісити однорідне тісто.
3. Тепер наповніть кондитерський мішок тестом і видавлюйте його на деко будь-якої форми. Класична форма еклера - довгі тістечка, але сьогодні експериментують і готують їх круглими.
4. Я брала заварний готовий крем (його потрібно тільки залити водою по інструкції), але ви можете наповнювати еклери улюбленим кремом.
5. Під час випікання еклери збільшуються вдвічі. Випікаються вони при температурі 200 градусів близько 20 хвилин. Після запікання дайте їм трохи охолонути, залишивши просто відкритої духовку.
6. Наповніть кремом за допомогою кондитерського мішка і присипте цукровою пудрою. Відправте їх в холодильник, якщо ви приготували масляний крем.