Рецепт Еклери з білковим кремом фото

Еклери з білковим кремом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто, Яйця, Яєчний білок, Заварне тісто
Дієтичне харчування
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, Десерт, День народження
Випічка, Солодке, Еклери

Пропоную приготувати еклери з білковим кремом. Ніжний і неймовірно смачний десерт, який підкорить будь-якого гурмана! Спробуйте!

Заварні еклери, з яким би кремом вони б не були - це улюблені ласощі не тільки дітей, але і дорослих. Незважаючи на свою вишуканість, приготувати еклери в домашніх умовах не складе труднощів. Інгредієнти самі прості і доступні, а результат просто чудовий! Побалуйте себе і своїх близьких! Прикрашати еклери можна будь глазур'ю або просто посипати цукровою пудрою, в будь-якому випадку - буде дуже смачно!

  • Вершкове масло - 100 грам
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Сіль - 1 щіпка
  • Борошно - 130 грам
  • Яйця - 4 штуки(+ 2 яєчні білки в крем)
  • Цукор - 120 грам
  • Лимонна кислота - 1 щіпка
  • Ванілін - 1 щіпка
еклери з білковим кремом - фото крок 1
1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
еклери з білковим кремом - фото крок 2
2. У каструльку налийте воду і додайте олію. Розтопити вершкове масло, помішуючи на невеликому вогні.
еклери з білковим кремом - фото крок 3
3. Не знімаючи каструлю з вогню введіть частинами борошно.
еклери з білковим кремом - фото крок 4
4. Кожен раз перемішуючи масу лопаткою замісити тісто і зніміть з плити, дайте трохи охолонути.
еклери з білковим кремом - фото крок 5
5. Додайте по одному яйця. Яєць може піти різна кількість, краще яйця додавати поступово. Спочатку введіть по черзі перші два, потім, окремо збийте виделкою якщо необхідно ще одне-два яйця і додайте частинами в тісто.
еклери з білковим кремом - фото крок 6
6. Готове тісто не повинно бути занадто густе або занадто рідке. Консистенція повинна бути гладка і однорідна.
еклери з білковим кремом - фото крок 7
7. Перекладіть тісто в мішок з насадкою і відсадити на деко з пергаментом.
еклери з білковим кремом - фото крок 8
8. Випікайте еклери при 180 * з близько 30 хвилин до легкого золотистого кольору.
еклери з білковим кремом - фото крок 9
9. Поки еклери остигають приготуйте крем. Для цього з'єднаєте два яєчні білки, цукор, маленьку дрібку лимонної кислоти і ванілін.
еклери з білковим кремом - фото крок 10
10. Поставте на водяну баню і збивайте білки до тих пір, поки вони не будуть залишати сліди від віночка.
еклери з білковим кремом - фото крок 11
11. Розріжте еклери уздовж і наповніть готовим кремом.
еклери з білковим кремом - фото крок 12
12. За бажанням посипте цукровою пудрою або полийте розтопленим шоколадом. Еклери з білковим кремом готові. Смачного!

Схожі рецепти