Бісквіт з білковим кремом
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що б такого спекти солоденького до чаю? У мене є відмінний ідея - простий і дуже класний рецепт приготування бісквіта з білковим кремом, доповненого свіжими ягодами.
Цей простий рецепт бісквіта з білковим кремом - прекрасний варіант десерту для всіх сім'ї. У зиязикай період свіжі ягоди можна замінити цитрусовими або консервованими фруктами, наприклад. Прекрасне поєднання ніжного коржа і повітряного крему!
- Яйце - 4 штуки(+ 4 білка)
- Цукор - 120 грам(4 немає. Ложки в тісто, інше - крем)
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Ванільна есенція - 1 Чайна ложка
- Вода - 120 мілілітрів
- Ягоди - 1 Склянка (по бажанню)
1. Насамперед включіть її і розігрійте її до 180 градусів. Акуратно відокремте білки від жовтків.
2. Спочатку білки з'єднайте з цукром і збийте до однорідності.
3. Після додайте жовтки і продовжуйте збивати.
4. Ось така повітряна яєчна маса виходить.
5. Після невеликими порціями всипати просіяне борошно і акуратно перемішуйте.
6. Для аромату додайте трохи ванільного екстракту. Форму змастіть маслом і присипте борошном, вилийте тісто.
7. Запікайте корж близько 25-35 хвилин до рум'яності. Після остудіть хвилин 5 в формі і перекладіть на решітку. Залиште годин на 5, щоб він як слід охолов (найкраще залишити на ніч).
8. Для крему потрібно зварити цукровий сироп з води і цукру.
9. Паралельно збийте в щільну піну білки. Тонкою цівкою вливайте сироп, не припиняючи збивати, до повного охолодження.
10. Залишилася справа за малим - акуратно розрізати корж, перемазати його кремом, а залишком змастити краю і верх. Прикрасьте бісквіт з білковим кремом в домашніх умовах ягодами, фруктами, горішками.