Рецепт Ізраїльська шаурма фото

Ізраїльська шаурма
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Заурма

Товариш поділився зі мною рецептом справжньої ізраїльської шаурми. Повірте: приготувавши таку шаурму самостійно, ви ніколи більше не захочете купувати її у інших продавців. Дуже смачно!

Приготуємо ізраїльську шаурму в домашніх умовах. Начинка для шаурми складається з декількох видів птиці, обсмаженої з цибулею, часником і спеціями. Замість традиційного лаваша використовується пита, змащена хумусом. Блюдо подається до столу в гарячому вигляді. Хай щастить!

  • Індичка - 100 грам (філе)
  • Курячі сердечка - 200 грам
  • Куряча печінка - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Буханець - 2-3 штук (коржі)
  • Масло рослинне - За смаком
  • Огірки солені - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
  • Гумус - 3 Ст. Ложки
  • Зелень - За смаком
ізраїльська шаурма - фото крок 1
Розігрійте в сковороді олію, обсмажте на ньому подрібнену цибулю і часник. Готуємо 2-3 хвилини.
ізраїльська шаурма - фото крок 2
Нарізаємо шматочками філе індички. Додаємо його до цибулі і часнику. roza_ker 5 хвилин, помішуючи. Потім додаємо сердечка, готуємо ще 5 хвилин.
ізраїльська шаурма - фото крок 3
Додайте улюблені спеції. Перемішайте, смажте ще 3-4 хвилини.
ізраїльська шаурма - фото крок 4
Піту розігріваємо в мікрохвильовці, акуратно зрізаємо у неї вершечки, повинен вийти кишенька. Усередині змащуємо його хумусом. Додаємо солоні огірочки, а також приготоване м'ясо з цибулею і часником. Крім того, не завадить і свіжа зелень! Смачного!

Схожі рецепти