Ізраїльська шаурма
(покроковий рецепт з фото)
Товариш поділився зі мною рецептом справжньої ізраїльської шаурми. Повірте: приготувавши таку шаурму самостійно, ви ніколи більше не захочете купувати її у інших продавців. Дуже смачно!
Приготуємо ізраїльську шаурму в домашніх умовах. Начинка для шаурми складається з декількох видів птиці, обсмаженої з цибулею, часником і спеціями. Замість традиційного лаваша використовується пита, змащена хумусом. Блюдо подається до столу в гарячому вигляді. Хай щастить!
- Індичка - 100 грам (філе)
- Курячі сердечка - 200 грам
- Куряча печінка - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Буханець - 2-3 штук (коржі)
- Масло рослинне - За смаком
- Огірки солені - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Гумус - 3 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
Розігрійте в сковороді олію, обсмажте на ньому подрібнену цибулю і часник. Готуємо 2-3 хвилини.
Нарізаємо шматочками філе індички. Додаємо його до цибулі і часнику. roza_ker 5 хвилин, помішуючи. Потім додаємо сердечка, готуємо ще 5 хвилин.
Додайте улюблені спеції. Перемішайте, смажте ще 3-4 хвилини.
Піту розігріваємо в мікрохвильовці, акуратно зрізаємо у неї вершечки, повинен вийти кишенька. Усередині змащуємо його хумусом. Додаємо солоні огірочки, а також приготоване м'ясо з цибулею і часником. Крім того, не завадить і свіжа зелень! Смачного!