Яєчня ізраїльська
(покроковий рецепт з фото)
Взагалі, класичний рецепт яєчні ізраїльської часто приписують і марокканської, і турецької кухні. Так що зійдемося на тому, що це такий східний оригінальний сніданок, який називається шакшука!
Такий простий рецепт яєчні ізраїльської, Проте, виходить дуже цікавим на вигляд, і приємним на смак. Тут, як мені здається, вся справа в паприці - наші господині досить рідко її використовують в повсякденній кухні, і дуже даремно. Так що розповідаю, як зробити яєчню ізраїльську, здивуєте своїх рідних!
- Яйця - 4 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 3 штуки
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
- Сіль - За смаком
1. Для початку подрібнити цибулю (можна і дрібніші), обсмажити його на рослинному маслі до золотистого кольору.
2. Помідори обшпарити окропом, нарізаємо кружечками, і викладаємо поверх лука шаром. Чи не перемішуємо, але зменшуємо вогонь, нехай пустять сік.
3. До помідорів, коли вони вже будуть готові, перець харчування, і наверх розбиваємо яйця. Солимо і перчимо до смаку.
4. Чекаємо поки яйця "схопляться", і блюдо можна подавати. Смачного!