Рецепт Яєчня ізраїльська фото

Яєчня ізраїльська
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі , Яйця , Помідор
Дієтичне харчування
На швидку руку , На сніданок
Яєчня
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 20 хв.

Взагалі, класичний рецепт яєчні ізраїльської часто приписують і марокканської, і турецької кухні. Так що зійдемося на тому, що це такий східний оригінальний сніданок, який називається шакшука!

Опис приготування:

Такий простий рецепт яєчні ізраїльської, Проте, виходить дуже цікавим на вигляд, і приємним на смак. Тут, як мені здається, вся справа в паприці - наші господині досить рідко її використовують в повсякденній кухні, і дуже даремно. Так що розповідаю, як зробити яєчню ізраїльську, здивуєте своїх рідних!

  • Яйця - 4 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідор - 3 штуки
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - За смаком (для смаження)
  • Сіль - За смаком
яєчня ізраїльська - фото крок 1
1. Для початку подрібнити цибулю (можна і дрібніші), обсмажити його на рослинному маслі до золотистого кольору.
яєчня ізраїльська - фото крок 2
2. Помідори обшпарити окропом, нарізаємо кружечками, і викладаємо поверх лука шаром. Чи не перемішуємо, але зменшуємо вогонь, нехай пустять сік.
яєчня ізраїльська - фото крок 3
3. До помідорів, коли вони вже будуть готові, перець харчування, і наверх розбиваємо яйця. Солимо і перчимо до смаку.
яєчня ізраїльська - фото крок 4
4. Чекаємо поки яйця"схопляться" , і блюдо можна подавати. Смачного!

Схожі рецепти