Італійський пиріг з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами традиційним рецептом італійського пирога з сиром на всі випадки життя. Ніщо так добре не поєднується, як ніжний сир і ароматне хрустке тісто!
Для приготування італійського пирога з сиром нам знадобляться три невеликі баночки маскарпоне і баночка рікотти, а також крихта крекерная, як на чізкейк. Дивимося далі рецепт.
- Печиво - 1, 5 склянки
- Цукор - 0, 25 склянки
- Олія - 6 Ст. Ложок
- Маскарпоне - 3 штуки
- Rikotta - 250 грам
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 1 Склянка (для начинки)
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
Потовчемо крекерной крихту, перемішайте з цукром і розм'якшеним вершковим маслом. Вмінается отриману масу в форму для випікання.
За допомогою міксера змішуємо маскарпоне з цукром.
Додайте щіпку солі, рикотту і насіння ванілі.
По черзі вводимо яйця, гарненько перемішуємо масу.
Вливаємо рівномірно суміш у форму на крекерной основу.
У попередньо розігріту до 170-180 градусів духовку ставимо пиріг. Знизу на решітку поставте миску з водою, щоб рідина забирала жар на себе. Zapekaem про годинник, поки вся сирна маса не "візьметься" і не застигне. Потім відкрийте дверцята духовки, і дайте пирога повільно охолонути. Потім вже можна подавати на стіл.
Можете збити сметану з цукром і змастити верх пирога цією сумішшю.
Перед подачею на стіл зберігайте в холодильнику.
Перед подачею на стіл зберігайте в холодильнику.
Ось такий італійський пиріг з сиром в розрізі. Смачного!