Рецепт Італійське тістечко «Каноллі» фото

Італійське тістечко «Каноллі»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто , Молочні продукти
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Фуршет
Випічка , Тістечко
Кількість порцій: 10-15
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Вам надається унікальна можливість відчути себе учасником карнавалу і сутолочной сицилійської життя завдяки тістечку «Каноллі». Приготувати його досить просто. Рекомендую!

Опис приготування:

Завдяки італійським тістечком «Каноллі» ви поринете в атмосферу Сицилії, відчуєте себе на середземноморському жаркому острові в гущі щорічного карнавалу. Тістечко готується зовсім незвичним для нас способом, на пательні. Має незвичайний смак. Часто використовується для розіграшів, коли замість крему всередину кладуть сюрприз - вату. Готується і з'їдається швидко. Можна прикрашати готові тістечка, як вам завгодно.


  • Борошно - 300 грам
  • Smalec - 60 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Цукор - 15 грам
  • Обкладинка - 1 щіпка
  • Сіль - За смаком
  • Біле вино - За смаком
  • Яєчний білок - За смаком
  • Олія соняшникова - За смаком
  • Rikotta - 500 грам
  • Цукрова пудра - 250 грам
  • Шоколад - За смаком
італійське тістечко
1. Всі необхідні для приготування тіста інгредієнти змішайте, за допомогою вина регулюйте консистенцію, тісто має бути крутим, як на вареники.
італійське тістечко
2. Закрийте тісто кондитерської плівкою і покладіть в холодильник.
італійське тістечко
3. Через півгодини дістаньте тісто і розкачайте його дуже тонким шаром. За допомогою формочок отримаєте однакові кружечки.
італійське тістечко
4. Закрутіть тісто на металеві трубочки (їх також можна зробити з картону, обернувши його фольгою), кінці склейте яєчним білком.
італійське тістечко
5. Добре розігрійте сковороду. Щедро налийте в неї соняшникова олія. Зажарьте формочки під тістечка.
італійське тістечко
6. Промокніть від залишків жиру. Зберігайте в закритій каструлі до 1 місяці. При необхідності діставайте і начиняють кремом. Правильно приготовані тістечка мають пухирчатою поверхню.
італійське тістечко
7. Приступите до приготування крему. Розітріть рикотту з цукровою пудрою до отримання однорідної кремоподібної маси. Додайте крупинки шоколаду.
італійське тістечко
8. За допомогою кондитерського мішка начините тістечка.
італійське тістечко
9. Посипте цукровою пудрою. Тепер вам відомо, як приготувати італійське тістечко «Каноллі» і відчути себе жителем жаркого середземноморського острова.

Схожі рецепти