Італійське морозиво «Gelato»
(покроковий рецепт з фото)
Ну хто не любить морозиво? Цей солодкий десерт насправді деякі їдять навіть взимку, просто не на вулиці, а вдома. Розповім, як зробити італійське морозиво "джелато" в домашніх умовах!
Таке італійське морозиво джелато в домашніх умовах я готую часто, адже це надзвичайно смачно. Заради такого десерту можна і в магазин сходити за дивовижними інгредієнтами, скажу я вам! Ну а якщо хочете заощадити - по цій же рецептурі можна кокосове молоко замінити згущеним молоком, манго - будь-якими іншими фруктами з подібною консистенцією (абрикосами, наприклад).
- Манго - 400 грам
- Кокосове молоко - 100 грам
- Молоко - 100 грам
- Цукор - За смаком
1. Манго чистим, нарізаємо шматочками і подрібнюємо в блендері до однорідності.
2. Додаємо звичайне і кокосове молоко, збиваємо до однорідності. Цукор я взагалі не додаю, але ви, якщо любите солодке морозиво, додайте.
3. Відправимо в морозилку. Через годину дістанемо, ще раз зіб'ємо, щоб не було великих кристалів льоду, і знову заморозимо. А потім дістаємо - і подаємо до столу!