Рецепт Італійське морозиво «Gelato» фото

Італійське морозиво «Gelato»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти, Фрукти, Молоко, Манго
Вегетаріанське харчування
Для дітей, Десерт
Десерти, Морозиво

Ну хто не любить морозиво? Цей солодкий десерт насправді деякі їдять навіть взимку, просто не на вулиці, а вдома. Розповім, як зробити італійське морозиво "джелато" в домашніх умовах!

Таке італійське морозиво джелато в домашніх умовах я готую часто, адже це надзвичайно смачно. Заради такого десерту можна і в магазин сходити за дивовижними інгредієнтами, скажу я вам! Ну а якщо хочете заощадити - по цій же рецептурі можна кокосове молоко замінити згущеним молоком, манго - будь-якими іншими фруктами з подібною консистенцією (абрикосами, наприклад).

  • Манго - 400 грам
  • Кокосове молоко - 100 грам
  • Молоко - 100 грам
  • Цукор - За смаком
італійське морозиво
1. Манго чистим, нарізаємо шматочками і подрібнюємо в блендері до однорідності.
італійське морозиво
2. Додаємо звичайне і кокосове молоко, збиваємо до однорідності. Цукор я взагалі не додаю, але ви, якщо любите солодке морозиво, додайте.
італійське морозиво
3. Відправимо в морозилку. Через годину дістанемо, ще раз зіб'ємо, щоб не було великих кристалів льоду, і знову заморозимо. А потім дістаємо - і подаємо до столу!

Схожі рецепти