Індичка з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Апетитна, неймовірно смачна і соковита запечена індичка з яблуками в домашніх умовах - ідеальний варіант для святкового столу. Перед таким основним блюдом неможливо встояти!
Цей нескладний варіант, як приготувати індичку з яблуками, при бажанні можна доповнити овочами або апельсинами, наприклад. Хрустка скоринка, ніжне м'ясо і смачні яблучка - приголомшливе поєднання, від якого неможливо відірватися!
- Індичка - 1 штука (невелика)
- Яблука - 3-4 штук
- Цибулина - 1-2 штук
- Вершкове масло - 120 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Спеції та трави - 1 щіпка
1. Насамперед включите розігріватися духовку. Птицю вимийте, просушіть і викладіть на деко.
2. Очистіть цибулину, наріжте її на 4-6 частин, в залежності від розміру.
3. Яблука вимийте, обсушити і наріжте, видаливши серцевину.
4. Посоліть зовні і всередині як слід. Помістіть всередину начинку. Додайте гілочку улюбленої зелені. Використовувати в рецепті приготування індички з яблуками можна будь-які трави, які вам подобаються.
5. Решта яблука розкладіть на деко поруч.
6. Розтопити вершкове масло, змастіть їм птицю з усіх боків за допомогою пензлика.
7. Для додаткового аромату присипте індичку зверху сушеними травами. Надішліть деко в духовку, запікайте птицю при середній температурі. При бажанні на першу годину можна накрити її харчовою фольгою.
8. Ось така апетитна і рум'яна індичка з яблуками в домашніх умовах вийде в результаті. Смачного!