Індичка з овочами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ідеальне блюдо для зайнятої жінки: готується разом і гарнір, і м'ясо, мінімум брудного посуду і зусиль. Цікаво? Заходьте і дивіться рецепт! Таке блюдо відмінно підійде для сімейного обіду або вечері.
Замість індички цілком можете використовувати куряче філе або навіть свинину, яловичину. Принцип приготування той же. І овочі до того ж, можуть бути будь-які сезонні!
- Індичка філе - 500 грам
- Картопля - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Вершки - 150 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Овочі наріжте довільно і викладіть у жароміцних форму.
2. Індичку наріжте середніми шматочками.
3. Обсмажте на сковороді до напівготовності з додаванням олії.
4. Викладіть індичку на овочі.
5. Лук наріжте півкільцями і обсмажте в тій же сковороді, де смажили індичку.
6. Викладіть на індичку. Додати сіль, поперчіть.
7. Залийте вершками.
8. Смачного!