Рецепт Індичка, тушкована з овочами фото

Індичка, тушкована з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Індичка , Птах , Морква , Цибуля , Філе індички
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 45 хв.

Дуже просте і дуже смачна страва, яке готується з м'яса індички і овочів. Блюдо підходить на обід або вечерю. Як гарнір раджу зварити рис або молода картопля. Спробуйте!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування індички, тушкованою з овочами. Нарізаємо порційними шматочками філе індички і відварюємо його в невеликій кількості води. Потім додаємо терту моркву і порізану цибулю з перцем. Перемішуємо і готуємо 15 хвилин, після чого додаємо видавлений часник, подрібнену зелень і майонез. Через 5 хвилин блюдо буде готово! хай щастить!

  • Індичка - 1 кілограм (філе)
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Майонез - 100 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Зелень - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
індичка, тушкована з овочами - фото крок 1
У глибоку каструлю кладемо порізане філе індички, заливаємо трохи води і варимо 10-15 хвилин. Потім додайте терту моркву, порізану цибулю і перець. Перемішуємо і готуємо на середньому вогні ще 15 хвилин.
індичка, тушкована з овочами - фото крок 2
Тепер додайте подрібнену зелень, часник, пропущений через прес і майонез. Посоліть і поперчіть за смаком. Готуйте ще 5 хвилин.
індичка, тушкована з овочами - фото крок 3
Смачного!

Схожі рецепти