Індичка, тушкована з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте і дуже смачна страва, яке готується з м'яса індички і овочів. Блюдо підходить на обід або вечерю. Як гарнір раджу зварити рис або молода картопля. Спробуйте!
Перед вами - простий рецепт приготування індички, тушкованою з овочами. Нарізаємо порційними шматочками філе індички і відварюємо його в невеликій кількості води. Потім додаємо терту моркву і порізану цибулю з перцем. Перемішуємо і готуємо 15 хвилин, після чого додаємо видавлений часник, подрібнену зелень і майонез. Через 5 хвилин блюдо буде готово! хай щастить!
- Індичка - 1 кілограм (філе)
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Морква - 2 штуки
- Перець болгарський - 1 штука
- Майонез - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Зелень - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
У глибоку каструлю кладемо порізане філе індички, заливаємо трохи води і варимо 10-15 хвилин. Потім додайте терту моркву, порізану цибулю і перець. Перемішуємо і готуємо на середньому вогні ще 15 хвилин.
Тепер додайте подрібнену зелень, часник, пропущений через прес і майонез. Посоліть і поперчіть за смаком. Готуйте ще 5 хвилин.
Смачного!