Індичка в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Тушковане в вершковому соусі філе індички виходить неймовірно смачним і соковитим. До того ж, приготувати таку смакоту досить легко і просто. А результат, з лишком компенсує витрачений час!
Перед вами простий рецепт приготування індички у вершковому соусі. Вам не буде потрібно якихось особливих інгредієнтів, всього-то: філе індички, мука, вершки, біле вино, м'який сир, горіх мускатний, рослинне масло і спеції.
Індичку в вершковому соусі, слід подавати відразу після приготування в гарячому вигляді. На гарнір відмінно підійдуть: макарони будь-якої форми, картопляне пюре, рис або інші відварні крупи, до речі, свіжі овочі - Проте вдалий варіант. В якості прикраси можна використовувати нашатковану зелень петрушки, кропу або кинзи.
- Філе індички - 400 грам
- Вершки - 1 Склянка
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Вино біле - 0, 5 склянки (сухе)
- Мускатний горіх - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сир м'який - 4 Ст. Ложки

Філе індички ретельно промийте холодною водою. Потім наріжте на порційні шматочки по 2 см. Філе перекладіть в тарілку, присипте борошном і перемішайте руками.

Обсмажте філе на рослинній олії до золотої скоринки. Не забудьте посолити.

Коли філе обжарится, додайте в сковороду біле вино. Перемішуючи лопаткою, дайте спирту испариться. Потім додайте вершки, м'який сир, тертий мускатний горіх і перець.

Тушкуємо індичку 10-15 хвилин, поки соус не загусне.

Готово! Прикрасьте індичку зеленню і подавайте до столу. Смачного!