Рецепт Індичка в вершковому соусі фото

Індичка в вершковому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка , Птах , Філе індички
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Тушковане в вершковому соусі філе індички виходить неймовірно смачним і соковитим. До того ж, приготувати таку смакоту досить легко і просто. А результат, з лишком компенсує витрачений час!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування індички у вершковому соусі. Вам не буде потрібно якихось особливих інгредієнтів, всього-то: філе індички, мука, вершки, біле вино, м'який сир, горіх мускатний, рослинне масло і спеції.

Індичку в вершковому соусі, слід подавати відразу після приготування в гарячому вигляді. На гарнір відмінно підійдуть: макарони будь-якої форми, картопляне пюре, рис або інші відварні крупи, до речі, свіжі овочі - Проте вдалий варіант. В якості прикраси можна використовувати нашатковану зелень петрушки, кропу або кинзи.

  • Філе індички - 400 грам
  • Вершки - 1 Склянка
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Вино біле - 0, 5 склянки (сухе)
  • Мускатний горіх - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
  • Сир м'який - 4 Ст. Ложки
індичка в вершковому соусі - фото крок 1
Філе індички ретельно промийте холодною водою. Потім наріжте на порційні шматочки по 2 см. Філе перекладіть в тарілку, присипте борошном і перемішайте руками.
індичка в вершковому соусі - фото крок 2
Обсмажте філе на рослинній олії до золотої скоринки. Не забудьте посолити.
індичка в вершковому соусі - фото крок 3
Коли філе обжарится, додайте в сковороду біле вино. Перемішуючи лопаткою, дайте спирту испариться. Потім додайте вершки, м'який сир, тертий мускатний горіх і перець.
індичка в вершковому соусі - фото крок 4
Тушкуємо індичку 10-15 хвилин, поки соус не загусне.
індичка в вершковому соусі - фото крок 5
Готово! Прикрасьте індичку зеленню і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти