Індичка в горщику
(покроковий рецепт з фото)
Індичка в горщику за цим рецептом у мене виходить незвичайного пікантного смаку через соусу, який я готую для маринування м'яса. Хочу з вами поділитися цим рецептом, думаю, що оціните!
Індичка в горщику з таким соусом просто тане в роті і на смак вона пікантного відтінку. Індичка в горщику готується дуже просто. Можна урізноманітнити рецепт на ваш смак. Якщо хочеться погостріше, можна додати в горщик гострого перчика. Можна додати в горщик і свіжі овочі. А подавати індичку в горщику можна з будь-яким гарніром, який ви захочете. Такий соус до речі можна використовувати для заправки салату, виходить дуже смачно. Смачного!
- Індичка - 700 грам
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Йогурт - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
Для початку робимо соус для маринування м'яса індички. Беремо йогурт (краще знежирений) і додаємо гірчицю.
Гарненько все перемішуємо.
Шматочки філе індички солимо і перчимо до смаку і заправляємо нашим соусом. Даємо постояти хвилин 15.
Часник і зелень дрібно ріжемо, додаємо до м'яса і все укладаємо в горщики.
Накриваємо горщики кришками або фольгою і ставимо в духовку при температурі 180 градусів на 40 хвилин. Можна в горщики додати трохи води або бульйону.
Дістаємо індичку з духовки. Готово!