Рецепт Індичка тушкована фото

Індичка тушкована
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Індичка , Птах
Низькокалорійні
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Люблю цей вид м'яса. Він корисний і завжди виходить смачним. До того ж, дієтичний.

Опис приготування:

Індичку і овочі наріжте шматочками, потім обсмажте в олії на сковороді і залиште на повільному вогні гаситися. Просто, смачно і швидко. Якщо бажаєте, подайте з рисом. Смачного!

  • Індичка, філе - 1 кілограм
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Спеції - За смаком
індичка тушкована - фото крок 1
М'ясо індички вимити, зачистити і нарізати на брусочки.
індичка тушкована - фото крок 2
Очистіть цибулю, морква. Цибулю нарізаємо кубиком, морква трьом на крупну тертку, а кабачок нарізаємо кубиком. Я ще використовувала перець.
індичка тушкована - фото крок 3
На рослинному маслі обсмажте м'ясо індички.
індичка тушкована - фото крок 4
Додайте овочі і тушкуйте все разом до готовності.
індичка тушкована - фото крок 5
Довести страву до готовності. Додати сіль его, поперчіть. Додайте улюблені спеції. Можна трохи підлити водички, але кабачки зазвичай соковиті і вода вже не потрібно. Подайте до столу.

Схожі рецепти