Індичка тушкована
(покроковий рецепт з фото)
Люблю цей вид м'яса. Він корисний і завжди виходить смачним. До того ж, дієтичний.
Індичку і овочі наріжте шматочками, потім обсмажте в олії на сковороді і залиште на повільному вогні гаситися. Просто, смачно і швидко. Якщо бажаєте, подайте з рисом. Смачного!
- Індичка, філе - 1 кілограм
- Перець болгарський - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Спеції - За смаком
М'ясо індички вимити, зачистити і нарізати на брусочки.
Очистіть цибулю, морква. Цибулю нарізаємо кубиком, морква трьом на крупну тертку, а кабачок нарізаємо кубиком. Я ще використовувала перець.
На рослинному маслі обсмажте м'ясо індички.
Додайте овочі і тушкуйте все разом до готовності.
Довести страву до готовності. Додати сіль его, поперчіть. Додайте улюблені спеції. Можна трохи підлити водички, але кабачки зазвичай соковиті і вода вже не потрібно. Подайте до столу.