Імбирне різдвяне печиво
(покроковий рецепт з фото)
Ароматне і дуже красиве імбирне різдвяне печиво допоможе вам створити справжній новорічний настрій! Тому я поділюся з вами цим простим рецептом.
Незважаючи на те, що майже кожна господиня знає, як приготувати імбирне різдвяне печиво, я хочу поділитися з вами ще одним рецептом. Обов'язково візьміть дуже холодну вершкове масло (або маргарину), щоб спочатку у вас вийшла крихта.
- Борошно - 270 грам
- Цукор - 200 грам
- Вершкове масло - 100 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Яйце - 1 штука
- Обкладинка - За смаком
- Імбир - 3-4 Ст. Ложок
- Какао - 4-5 Ст. Ложок
- Мускатний горіх - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 10 грам
1. Крижане вершкове масло викладіть в чашу блендера, додайте в нього 5-6 ст. Ложок борошна і розпушувач. Добре подрібніть тісто в крихту.
2. Висипати цю масу в миску, додайте борошно, що залишилося, цукор, сіль, мускатний горіх, корицю, тертий імбир і добре перемішайте.
3. Додайте яйце і замісити тісто руками. Розділити тісто на дві частини, одну з них замісіть з борошном, а другу - какао. Залиште тісто в холодильнику на 1 час.
4. Розкачайте тісто в пласт товщиною 3 мм, виріжте за допомогою формочок для випічки печиво і викладіть на застелений пергаментним папером деко. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 10-12 хвилин. Прикрасьте печиво глазур'ю. Смачного!