Рецепт Імбирне різдвяне печиво фото

Імбирне різдвяне печиво
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
Тісто , Імбир
Пісні страви
На швидку руку , На святковий стіл , Різдво
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Ароматне і дуже красиве імбирне різдвяне печиво допоможе вам створити справжній новорічний настрій! Тому я поділюся з вами цим простим рецептом.

Опис приготування:

Незважаючи на те, що майже кожна господиня знає, як приготувати імбирне різдвяне печиво, я хочу поділитися з вами ще одним рецептом. Обов'язково візьміть дуже холодну вершкове масло (або маргарину), щоб спочатку у вас вийшла крихта.

  • Борошно - 270 грам
  • Цукор - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яйце - 1 штука
  • Обкладинка - За смаком
  • Імбир - 3-4 Ст. Ложок
  • Какао - 4-5 Ст. Ложок
  • Мускатний горіх - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 10 грам
імбирне різдвяне печиво - фото крок 1
1. Крижане вершкове масло викладіть в чашу блендера, додайте в нього 5-6 ст. Ложок борошна і розпушувач. Добре подрібніть тісто в крихту.
імбирне різдвяне печиво - фото крок 2
2. Висипати цю масу в миску, додайте борошно, що залишилося, цукор, сіль, мускатний горіх, корицю, тертий імбир і добре перемішайте.
імбирне різдвяне печиво - фото крок 3
3. Додайте яйце і замісити тісто руками. Розділити тісто на дві частини, одну з них замісіть з борошном, а другу - какао. Залиште тісто в холодильнику на 1 час.
імбирне різдвяне печиво - фото крок 4
4. Розкачайте тісто в пласт товщиною 3 мм, виріжте за допомогою формочок для випічки печиво і викладіть на застелений пергаментним папером деко. Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 10-12 хвилин. Прикрасьте печиво глазур'ю. Смачного!

Схожі рецепти