Рецепт Імбирне печиво з глазур'ю фото

Імбирне печиво з глазур'ю
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Імбир , Мед
Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл , Новий рік , Різдво
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 20
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Для любителів домашньої випічки рецепт стане просто знахідкою, тим більше, що печиво можна презентувати друзям до зиязиках свят. Пропонуємо дізнатися, як приготувати імбирне печиво з глазур'ю.

Опис приготування:

Якщо здається, що самостійно приготувати таке печиво вам не вдасться, дивіться покрокову інструкцію з фотографіями, де крок за кроком детально зазначено що з чим змішувати. Виходить відмінна домашня випічка, до того ж ще й дуже оригінально оформлена. Спробуйте приготувати самостійно - порадуйте себе і своїх близьких.

  • Борошно - 1 кілограм
  • Мед - 4 Ст. Ложки
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукровий пісок - 250 грам
  • Олія - 300 грам
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Какао - 4 Ст. Ложки
  • Імбир - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Апельсин - 1 штука
  • Білок - 1 штука
  • Цукрова пудра - 200 грам
імбирне печиво з глазур'ю - фото крок 1
1. Масло відправляємо в сотейник, ставимо на маленький вогонь і розтоплюємо, після чого залишаємо остигати до кімнатної температури.
імбирне печиво з глазур'ю - фото крок 2
2. У чашу блендера вбиваємо яйця, цукор і мед, додаємо тепле розтоплене масло і ретельно перемішуємо.
імбирне печиво з глазур'ю - фото крок 3
3. Борошно просіваємо і змішуємо з розпушувачем, всипаємо половину в суміш і перемішуємо.
імбирне печиво з глазур'ю - фото крок 4
4. Лимон і апельсин моєму і натираємо цедру, корінь імбиру моєму, очищаємо і натираємо на дрібній тертці, додаємо отримані інгредієнти і какао, перемішуємо. Додаємо другу частину борошна і робимо заміс.
імбирне печиво з глазур'ю - фото крок 5
5. Загортаємо тісто в плівку і відправляємо на кілька годин відпочивати в холодильник.
імбирне печиво з глазур'ю - фото крок 6
6. Через деякий час дістаємо тісто і розгортаємо його товщиною 5 міліметрів, вирізаємо печиво довільної форми (яка більше подобається) і випікаємо в духовці при температурі 180-190 градусів не більше 10 хвилин.
імбирне печиво з глазур'ю - фото крок 7
7. Для приготування глазурі беремо охолоджений білок, додаємо цукрову пудру і трохи лимонного соку, перемішуємо все ретельно виделкою. За допомогою кондитерського мішка робимо малюнок на готовому печиво.

Схожі рецепти