Імбирне печиво з глазур'ю
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів домашньої випічки рецепт стане просто знахідкою, тим більше, що печиво можна презентувати друзям до зиязиках свят. Пропонуємо дізнатися, як приготувати імбирне печиво з глазур'ю.
Якщо здається, що самостійно приготувати таке печиво вам не вдасться, дивіться покрокову інструкцію з фотографіями, де крок за кроком детально зазначено що з чим змішувати. Виходить відмінна домашня випічка, до того ж ще й дуже оригінально оформлена. Спробуйте приготувати самостійно - порадуйте себе і своїх близьких.
- Борошно - 1 кілограм
- Мед - 4 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки
- Цукровий пісок - 250 грам
- Олія - 300 грам
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Какао - 4 Ст. Ложки
- Імбир - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Апельсин - 1 штука
- Білок - 1 штука
- Цукрова пудра - 200 грам
1. Масло відправляємо в сотейник, ставимо на маленький вогонь і розтоплюємо, після чого залишаємо остигати до кімнатної температури.
2. У чашу блендера вбиваємо яйця, цукор і мед, додаємо тепле розтоплене масло і ретельно перемішуємо.
3. Борошно просіваємо і змішуємо з розпушувачем, всипаємо половину в суміш і перемішуємо.
4. Лимон і апельсин моєму і натираємо цедру, корінь імбиру моєму, очищаємо і натираємо на дрібній тертці, додаємо отримані інгредієнти і какао, перемішуємо. Додаємо другу частину борошна і робимо заміс.
5. Загортаємо тісто в плівку і відправляємо на кілька годин відпочивати в холодильник.
6. Через деякий час дістаємо тісто і розгортаємо його товщиною 5 міліметрів, вирізаємо печиво довільної форми (яка більше подобається) і випікаємо в духовці при температурі 180-190 градусів не більше 10 хвилин.
7. Для приготування глазурі беремо охолоджений білок, додаємо цукрову пудру і трохи лимонного соку, перемішуємо все ретельно виделкою. За допомогою кондитерського мішка робимо малюнок на готовому печиво.