Рецепт Імбирне печиво з глазур'ю фото

Імбирне печиво з глазур'ю
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно, Імбир, Мед
Пісні страви
Для дітей, На святковий стіл, Новий рік, Різдво
Випічка, Печиво

Для любителів домашньої випічки рецепт стане просто знахідкою, тим більше, що печиво можна презентувати друзям до зиязиках свят. Пропонуємо дізнатися, як приготувати імбирне печиво з глазур'ю.

Якщо здається, що самостійно приготувати таке печиво вам не вдасться, дивіться покрокову інструкцію з фотографіями, де крок за кроком детально зазначено що з чим змішувати. Виходить відмінна домашня випічка, до того ж ще й дуже оригінально оформлена. Спробуйте приготувати самостійно - порадуйте себе і своїх близьких.

  • Борошно - 1 кілограм
  • Мед - 4 Ст. Ложки
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукровий пісок - 250 грам
  • Олія - 300 грам
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Какао - 4 Ст. Ложки
  • Імбир - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Апельсин - 1 штука
  • Білок - 1 штука
  • Цукрова пудра - 200 грам
імбирне печиво з глазур'ю - фото крок 1
1. Масло відправляємо в сотейник, ставимо на маленький вогонь і розтоплюємо, після чого залишаємо остигати до кімнатної температури.
імбирне печиво з глазур'ю - фото крок 2
2. У чашу блендера вбиваємо яйця, цукор і мед, додаємо тепле розтоплене масло і ретельно перемішуємо.
імбирне печиво з глазур'ю - фото крок 3
3. Борошно просіваємо і змішуємо з розпушувачем, всипаємо половину в суміш і перемішуємо.
імбирне печиво з глазур'ю - фото крок 4
4. Лимон і апельсин моєму і натираємо цедру, корінь імбиру моєму, очищаємо і натираємо на дрібній тертці, додаємо отримані інгредієнти і какао, перемішуємо. Додаємо другу частину борошна і робимо заміс.
імбирне печиво з глазур'ю - фото крок 5
5. Загортаємо тісто в плівку і відправляємо на кілька годин відпочивати в холодильник.
імбирне печиво з глазур'ю - фото крок 6
6. Через деякий час дістаємо тісто і розгортаємо його товщиною 5 міліметрів, вирізаємо печиво довільної форми (яка більше подобається) і випікаємо в духовці при температурі 180-190 градусів не більше 10 хвилин.
імбирне печиво з глазур'ю - фото крок 7
7. Для приготування глазурі беремо охолоджений білок, додаємо цукрову пудру і трохи лимонного соку, перемішуємо все ретельно виделкою. За допомогою кондитерського мішка робимо малюнок на готовому печиво.

Схожі рецепти