Рецепт Ікра з кабачків смажена фото

Ікра з кабачків смажена
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Кабачок
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
Літні
Заготовки

Якщо ви взялися робити заготовки на зиму, не забудьте про кабачкову ікру! Ікра з кабачків смажена - простий рецепт смачної заготовки до будь-якого свята і звичайного обіду.

Інгредієнтів для приготування нам знадобиться небагато. І насамперед ми займемося самим головним інгредієнтом будь кабачкової ікри.

1. Отже, підготуйте кабачки. Якщо шкірка у них ще м'яка, то можете готувати їх разом з нею, але якщо вже затверділа, то краще почистіть. Так само очистіть кабачки від насіння. Наріжте кабачки кубиками і складіть в каструлю з товстим дном. Але поки не включайте!

2. Тепер морквина! Почистіть її і натріть на крупній тертці. Тушкуйте на рослинній олії до м'якості. Викладіть до кабачків.

3. Далі готуємо цибулю. Наріжте його півкільцями і посмажте до золотистого кольору. Складіть в каструлю до овочів.

4. Очистіть помідори від шкірки. Дрібно наріжте і тушкуйте до тих пір, поки не випарується частина вологи. Потім складіть до овочів в каструлю. Додати сіль, поперчіть (можете додати ще своїх улюблених спецій), перемішайте гарненько, накрийте кришкою і тушкуйте все овочі 50 хвилин.

5. Готову масу подрібніть блендером або пропустіть через м'ясорубку. І розкладіть по банках, залишаючи два сантиметри до верху порожнім. Засукайте і укутайте в ковдру, нехай холонуть.

Ікра кабачкова смажена називається так через те, що овочі попередньо обсмажують і тільки потім варять. Як вид, рецепт ікри кабачкової смаженої в домашніх умовах досить простий! Бажаю вам приємного апетиту!

  • Кабачки - 2 кілограма
  • Цибуля - 500 грам
  • Помідори - 1 кілограм
  • Соняшникова олія - 200 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Оцет - За смаком
Інгредієнтів для приготування нам знадобиться небагато. І насамперед ми займемося самим головним інгредієнтом будь кабачкової ікри.

1. Отже, підготуйте кабачки. Якщо шкірка у них ще м'яка, то можете готувати їх разом з нею, але якщо вже затверділа, то краще почистіть. Так само очистіть кабачки від насіння. Наріжте кабачки кубиками і складіть в каструлю з товстим дном. Але поки не включайте!

2. Тепер морквина! Почистіть її і натріть на крупній тертці. Тушкуйте на рослинній олії до м'якості. Викладіть до кабачків.

3. Далі готуємо цибулю. Наріжте його півкільцями і посмажте до золотистого кольору. Складіть в каструлю до овочів.

4. Очистіть помідори від шкірки. Дрібно наріжте і тушкуйте до тих пір, поки не випарується частина вологи. Потім складіть до овочів в каструлю. Додати сіль, поперчіть (можете додати ще своїх улюблених спецій), перемішайте гарненько, накрийте кришкою і тушкуйте все овочі 50 хвилин.

5. Готову масу подрібніть блендером або пропустіть через м'ясорубку. І розкладіть по банках, залишаючи два сантиметри до верху порожнім. Засукайте і укутайте в ковдру, нехай холонуть.

Ікра кабачкова смажена називається так через те, що овочі попередньо обсмажують і тільки потім варять. Як вид, рецепт ікри кабачкової смаженої в домашніх умовах досить простий! Бажаю вам приємного апетиту!

Схожі рецепти