Рецепт Ікра кабачкова варена фото

Ікра кабачкова варена
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Морква, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід

Смачна і корисна кабачкова ікра з мінімумом калорій - це просто казка! Відварюються практично всі інгредієнти. Якщо ви не знаєте, як приготувати ікру кабачкову варену, то читайте далі.

Смачна кабачкова ікра відмінно заготовлюється в якості консервації на зиму. Але робити все це зовсім необов'язково, оскільки її також можна ставити і на стіл (відразу після готування). Дізнайтеся, як приготувати ікру кабачкову варену в цьому рецепті. Сподіваюся, вам сподобається!

  • Кабачок - 1, 5 кілограма
  • Морквина - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 200 грам
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Болгарський перець - 2-3 штук
  • Сіль - За смаком
  • Рослинна олія - 1/2 Ст. Ложки
ікра кабачкова варена - фото крок 1
В першу чергу ставимо кип'ятити воду в каструлі. За цей час починаємо готувати всі інгредієнти. Ретельно промиваємо їх під водою.
ікра кабачкова варена - фото крок 2
Починаємо з морквини. Ріжемо її великими шматками, а потім кидаємо в каструлю з окропом. Її необхідно варити протягом 20 хвилин.
ікра кабачкова варена - фото крок 3
З морквою розібралися, тепер на черзі кабачки і перець. Нарізаємо кабачки на кубики середнього розміру, а перець ріжемо так, як вам завгодно. Після цього як морквина вже провариться 15 хвилин, додаємо до неї нарізані кабачки і перець.
ікра кабачкова варена - фото крок 4
Нарешті добралися до єдиного інгредієнта, який будемо обсмажувати - це цибуля. Наріжте його у вигляді половинки кілець і обсмажте на олії. Обсмажувати необхідно до золотистого кольору.
ікра кабачкова варена - фото крок 5
Після того як відварити все овочі і обсмажити цибулю, змішуємо все в блендері або пропускаємо через м'ясорубку. У цей момент додаємо терті зубчики часнику. Отриману суміш ставимо випаровуватися в каструлю на слабкому вогні. Випарювати необхідно хвилин 40-45. Потім вам залишається лише розлити готову ікру по банкам і охолодити. Смачного!

Схожі рецепти