Ікра кабачкова варена
(покроковий рецепт з фото)
Смачна і корисна кабачкова ікра з мінімумом калорій - це просто казка! Відварюються практично всі інгредієнти. Якщо ви не знаєте, як приготувати ікру кабачкову варену, то читайте далі.
Смачна кабачкова ікра відмінно заготовлюється в якості консервації на зиму. Але робити все це зовсім необов'язково, оскільки її також можна ставити і на стіл (відразу після готування). Дізнайтеся, як приготувати ікру кабачкову варену в цьому рецепті. Сподіваюся, вам сподобається!
- Кабачок - 1, 5 кілограма
- Морквина - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 200 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Болгарський перець - 2-3 штук
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 1/2 Ст. Ложки
В першу чергу ставимо кип'ятити воду в каструлі. За цей час починаємо готувати всі інгредієнти. Ретельно промиваємо їх під водою.
Починаємо з морквини. Ріжемо її великими шматками, а потім кидаємо в каструлю з окропом. Її необхідно варити протягом 20 хвилин.
З морквою розібралися, тепер на черзі кабачки і перець. Нарізаємо кабачки на кубики середнього розміру, а перець ріжемо так, як вам завгодно. Після цього як морквина вже провариться 15 хвилин, додаємо до неї нарізані кабачки і перець.
Нарешті добралися до єдиного інгредієнта, який будемо обсмажувати - це цибуля. Наріжте його у вигляді половинки кілець і обсмажте на олії. Обсмажувати необхідно до золотистого кольору.
Після того як відварити все овочі і обсмажити цибулю, змішуємо все в блендері або пропускаємо через м'ясорубку. У цей момент додаємо терті зубчики часнику. Отриману суміш ставимо випаровуватися в каструлю на слабкому вогні. Випарювати необхідно хвилин 40-45. Потім вам залишається лише розлити готову ікру по банкам і охолодити. Смачного!