Хрін зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати хрін зі сметаною так, щоб соус вийшов насиченим і смачним? Все просто: додайте трохи кропу і візьміть смачну сметану. Такий соус підійде до будь-яких м'ясних страв.
Приготувати хрін зі сметаною можна до птиці або м'яса. Він відмінно поєднується саме з м'ясними стравами, чудово доповнюючи їх. У цей соус непогано додати ще й кріп, який додасть йому особливий аромат. Загалом, якщо ви ще не пробували це цікаве поєднання, дуже раджу!
- Хрін - 1 штука
- Крем - 100 грам
- Кріп - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Такий соус на основі хрону готується з додаванням сметани і кропу. Сметану краще брати 15%, щоб соус не був занадто густим.
2. Беремо хрін, очищаємо його і дрібно кришимо ножем. Можна натерти його на дрібній тертці.
3. Нарізаємо дрібно кріп.
4. Змішуємо натертий хрін і кріп зі сметаною. Солимо до смаку (можна поперчити). Відправляємо наш хрін зі сметаною в холодильник мінімум на півгодини, щоб соус просочився.
5. Подаємо в соуснику до м'яса або птиці.