Hala
(покроковий рецепт з фото)
Hala - це традиційний єврейський святковий хліб. Смачна дріжджова здоба відмінно підходить не тільки для свят, але і в якості легкого перекусу з молоком або з джемом на десерт до чаю.
У тісто для хали можна додати родзинки, а перед випічкою в духовці халу можна посипати кунжутним насінням, насінням або маком. Особливо смачно їсти халу з маслом. До речі, зал - відмінний подарунок при поході в гості.
- Борошно - 500 грам
- Цукор - 40 грам
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 2 штуки
- Дріжджі сухі - 15 грам
- Вершкове масло - 25 грам
- Сіль - 2 чайних ложки

1. У великій мисці змішайте борошно, сіль, цукор, дріжджі, мідь, олія, воду, вбийте одне яйце.

2. Спочатку перемішайте дерев'яною ложкою.

3. Продовжуйте місити тісто руками.

4. Коли тісто змінить текстуру, стане пишним і ніжним, викладіть його в миску.

5. Накрийте тісто і залиште в теплому місці на 1, 5-2 годину. Воно повинно вирости в обсязі в два рази.

6. По закінченню зазначеного часу, випустіть з тіста повітря, просто натиснувши на нього.