Рецепт Hala фото

Hala
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, На святковий стіл, Святковий обід
Випічка

Hala - це традиційний єврейський святковий хліб. Смачна дріжджова здоба відмінно підходить не тільки для свят, але і в якості легкого перекусу з молоком або з джемом на десерт до чаю.

У тісто для хали можна додати родзинки, а перед випічкою в духовці халу можна посипати кунжутним насінням, насінням або маком. Особливо смачно їсти халу з маслом. До речі, зал - відмінний подарунок при поході в гості.

  • Борошно - 500 грам
  • Цукор - 40 грам
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Яйце - 2 штуки
  • Дріжджі сухі - 15 грам
  • Вершкове масло - 25 грам
  • Сіль - 2 чайних ложки
Hala - фото крок 1
1. У великій мисці змішайте борошно, сіль, цукор, дріжджі, мідь, олія, воду, вбийте одне яйце.
Hala - фото крок 2
2. Спочатку перемішайте дерев'яною ложкою.
Hala - фото крок 3
3. Продовжуйте місити тісто руками.
Hala - фото крок 4
4. Коли тісто змінить текстуру, стане пишним і ніжним, викладіть його в миску.
Hala - фото крок 5
5. Накрийте тісто і залиште в теплому місці на 1, 5-2 годину. Воно повинно вирости в обсязі в два рази.
Hala - фото крок 6
6. По закінченню зазначеного часу, випустіть з тіста повітря, просто натиснувши на нього.

Схожі рецепти