Хачапурі на кефірі на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже простий рецепт хачапурі на кефірі на сковороді, і я впевнена, він припаде до душі всім тим, хто обожнює домашню випічку і любить її готувати. Робиться легко і швидко, подається гарячим.
Такі хачапурі на кефірі на сковороді в домашніх умовах я готую, коли класичні гарніри трохи набридають, а хочеться побалувати себе чимось смачним. Така коржик виходить дуже ситної, так що можна збільшити кількість інгредієнтів, і зробити оригінальний обід для всієї родини! Спробуйте варіант, як приготувати хачапурі на кефірі на сковороді.
- Добре - 150 грам (я замінила його підсоленим сиром)
- Кефір - 100 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Борошно - 1 Склянка
- Сода - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
1. В кефірі розчинний сіль і соду. Чекаємо, поки почнеться реакція, а потім додати борошно. Вимешіааем однорідне тісто.
2. Розкачати невелику коржик, по центру якої викладаємо начинку - перетертий сир, сулугуні або бринза.
3. Защипуємо краю тесту, формуючи кульку, всередині якого - начинка. А потім пройдемося зверху качалкою, щоб перетворити отриману "бомбочку" в плоску корж.
4. На вершковому маслі обсмажити корж по 10 хвилин з кожного боку на маленькому вогні. У неї повинна з'явитися красива рум'яна кірочка. Готово!