Миттєвий хачапурі на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Миттєвий хачапурі на сковороді - власне, суть страви відбивається в його назві. Популярна кавказька випічка, тільки в даному випадку - блискавично яка готується.
Миттєвий хачапурі на сковороді - звучить занадто красиво, щоб бути правдою, чи не так? :) Я теж так спершу подумав - ну як можна хачапурі приготувати так швидко, та ще й на сковороді? Однак, експерименту заради, спробував - вийшло дійсно дуже навіть нічого. Так що - рекомендую!
- Борошно - 2 склянки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Йогурт (звичайний несолодкий) - 190 грам
- Добре - 200 грам
- Сир фета - 150 грам
- Сир - 100 грам
- Сіль, перець - - За смаком
Змішуємо всі сухі інгредієнти.
Додаємо йогурт, швидко замішуємо тісто.
Сир натираємо на крупній тертці і змішуємо з сиром.
З сирної суміші скочується невеликі кульки.
З тіста скачуємо ковбаску.
Розрізаємо ковбаску на рівні шматки.
Кожен шматочок розгортає в коржик. Сирний кулька поміщаємо між двох коржів, приклеюємо краї.
Акуратно розгортаємо вийшов пиріжок качалкою, щоб він придбав форму хачапурі.
Обсмажуємо хачапурі на середньому вогні під закритою кришкою на сковороді, змащеній маслом, приблизно по 3 хвилини з кожного боку.
Готово!