Гуляш зі свинини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Гуляш зі свинини в мультиварці готується близько двох годин. Пряне блюдо з овочами і м'ясом сподобається не тільки вашим домашнім, але і гостям. Гуляш красиво виглядатиме на святі. Приготуйте!
Цей простий рецепт приготування угорського гуляшу зі свинини в мультиварці найбільше підходить для мультіварок фірми Redmond.
Отже, як приготувати гуляш зі свинини в мультиварці?
1. М'ясо наріжте шматочками.
2. Лук почистіть і наріжте невеликими кубиками.
3. Морква почистіть і наріжте півкільцями.
4. Увімкніть мультиварку на режим "жарка"/ "м'ясо" і встановіть таймер на 40 хвилин.
5. Налийте в чашу мультиварки масло, прогрійте його. Додайте в чашу шматочки свинини.
6. Через 5 хвилин викладіть в чашу до м'яса нарізану цибулю і моркву, а також подрібнений часник. Перемішайте.
7. Помідори занурте в окріп, зніміть шкірку і наріжте. Додайте в чашу мультиварки. Туди ж викладіть томатну пасту, перемішайте.
8. Картопля почистіть і наріжте кубиками. Доведіть до кипіння воду і залийте в чашу мультиварки, туди ж відправте нарізану картоплю.
9. Закрийте кришку, включите режим "гасіння" і час - 1, 5 годину.
10. По закінченню години додайте в чашу мультиварки нарізаний кубиками болгарський перець, сіль, перець, спеції - перець molotuû. Перемішайте.
11. В кінці приготування додайте подрібнену петрушку.
Гуляш зі свинини в мультиварці готовий!
- Свинина - 700 грам
- Картопля - 2-3 штук
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Болгарський перець - 4 штуки
- Помідори - 3 штуки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
- Часник - 3 зубчики
- Сіль, перець, спеції - - За смаком
- Вода - 1 літр
- Петрушка - - За смаком
Отже, як приготувати гуляш зі свинини в мультиварці?
1. М'ясо наріжте шматочками.
2. Лук почистіть і наріжте невеликими кубиками.
3. Морква почистіть і наріжте півкільцями.
4. Увімкніть мультиварку на режим "жарка"/ "м'ясо" і встановіть таймер на 40 хвилин.
5. Налийте в чашу мультиварки масло, прогрійте його. Додайте в чашу шматочки свинини.
6. Через 5 хвилин викладіть в чашу до м'яса нарізану цибулю і моркву, а також подрібнений часник. Перемішайте.
7. Помідори занурте в окріп, зніміть шкірку і наріжте. Додайте в чашу мультиварки. Туди ж викладіть томатну пасту, перемішайте.
8. Картопля почистіть і наріжте кубиками. Доведіть до кипіння воду і залийте в чашу мультиварки, туди ж відправте нарізану картоплю.
9. Закрийте кришку, включите режим "гасіння" і час - 1, 5 годину.
10. По закінченню години додайте в чашу мультиварки нарізаний кубиками болгарський перець, сіль, перець, спеції - перець molotuû. Перемішайте.
11. В кінці приготування додайте подрібнену петрушку.
Гуляш зі свинини в мультиварці готовий!