Рецепт Гуляш зі свинини в мультиварці фото

Гуляш зі свинини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
М'ясо, Свинина
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Гуляш зі свинини в мультиварці готується близько двох годин. Пряне блюдо з овочами і м'ясом сподобається не тільки вашим домашнім, але і гостям. Гуляш красиво виглядатиме на святі. Приготуйте!

Цей простий рецепт приготування угорського гуляшу зі свинини в мультиварці найбільше підходить для мультіварок фірми Redmond.

Отже, як приготувати гуляш зі свинини в мультиварці?

1. М'ясо наріжте шматочками.

2. Лук почистіть і наріжте невеликими кубиками.

3. Морква почистіть і наріжте півкільцями.

4. Увімкніть мультиварку на режим "жарка"/ "м'ясо" і встановіть таймер на 40 хвилин.

5. Налийте в чашу мультиварки масло, прогрійте його. Додайте в чашу шматочки свинини.

6. Через 5 хвилин викладіть в чашу до м'яса нарізану цибулю і моркву, а також подрібнений часник. Перемішайте.

7. Помідори занурте в окріп, зніміть шкірку і наріжте. Додайте в чашу мультиварки. Туди ж викладіть томатну пасту, перемішайте.

8. Картопля почистіть і наріжте кубиками. Доведіть до кипіння воду і залийте в чашу мультиварки, туди ж відправте нарізану картоплю.

9. Закрийте кришку, включите режим "гасіння" і час - 1, 5 годину.

10. По закінченню години додайте в чашу мультиварки нарізаний кубиками болгарський перець, сіль, перець, спеції - перець molotuû. Перемішайте.

11. В кінці приготування додайте подрібнену петрушку.

Гуляш зі свинини в мультиварці готовий!

  • Свинина - 700 грам
  • Картопля - 2-3 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Болгарський перець - 4 штуки
  • Помідори - 3 штуки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль, перець, спеції - - За смаком
  • Вода - 1 літр
  • Петрушка - - За смаком
Цей простий рецепт приготування угорського гуляшу зі свинини в мультиварці найбільше підходить для мультіварок фірми Redmond.

Отже, як приготувати гуляш зі свинини в мультиварці?

1. М'ясо наріжте шматочками.

2. Лук почистіть і наріжте невеликими кубиками.

3. Морква почистіть і наріжте півкільцями.

4. Увімкніть мультиварку на режим "жарка"/ "м'ясо" і встановіть таймер на 40 хвилин.

5. Налийте в чашу мультиварки масло, прогрійте його. Додайте в чашу шматочки свинини.

6. Через 5 хвилин викладіть в чашу до м'яса нарізану цибулю і моркву, а також подрібнений часник. Перемішайте.

7. Помідори занурте в окріп, зніміть шкірку і наріжте. Додайте в чашу мультиварки. Туди ж викладіть томатну пасту, перемішайте.

8. Картопля почистіть і наріжте кубиками. Доведіть до кипіння воду і залийте в чашу мультиварки, туди ж відправте нарізану картоплю.

9. Закрийте кришку, включите режим "гасіння" і час - 1, 5 годину.

10. По закінченню години додайте в чашу мультиварки нарізаний кубиками болгарський перець, сіль, перець, спеції - перець molotuû. Перемішайте.

11. В кінці приготування додайте подрібнену петрушку.

Гуляш зі свинини в мультиварці готовий!

Схожі рецепти