Рецепт Гуляш з яловичини в духовці фото

Гуляш з яловичини в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Зазвичай все роблю тільки на плиті, але тут рецепт вимагає запікати в духовці. Чи не пошкодувала. Виявилося смачніше, чим звичайно.

Опис приготування:

М'ясо наріжте шматочками, цибулю і моркву почистіть і подрібніть. Обсмажте шматочки масла на розпеченій олії, додайте спеції, овочі і тушкуйте до м'якості овочів. Потім перекладіть в горщики, залийте бульйоном і відправляйте в духовку на годину.

  • Яловичина - 700 гр Грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Суміш східних спецій - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 0, 7 чайних ложки
  • Бульйон або вода - 1 Склянка
гуляш з яловичини в духовці - фото крок 1
Яловичину (у мене ошийок) нарізати кубиками. Найжорсткіші жилки видалити. Тонкі плівочки можна не зрізати. Вони утушатся і будуть дуже ніжними.
гуляш з яловичини в духовці - фото крок 2
Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями.
гуляш з яловичини в духовці - фото крок 3
Морква нарізати соломкою.
гуляш з яловичини в духовці - фото крок 4
До м'яса додати спеції і сіль. Перемішати і відразу взятися за смаження.
гуляш з яловичини в духовці - фото крок 5
На добре розігрітій сковороді з рослинним маслом обсмажуємо м'ясо з усіх боків.
гуляш з яловичини в духовці - фото крок 6
Додаємо цибулю і моркву. Тушкуємо все разом 5 хвилин.
гуляш з яловичини в духовці - фото крок 7
М'ясо перекладіть в горщик. У сковороду, де ми смажили м'ясо, влийте бульйон. Помішуючи, дайте закипіти.
гуляш з яловичини в духовці - фото крок 8
У горщик до м'яса додайте цей киплячий бульйон, але так, щоб він заповнив 3/4 горщика. Якщо наллєте бульйону більше, він буде кипіти в процесі закипання і заллє вам всю духовку.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Закрийте горщик і запікайте гуляш в духовці близько 1 годину.
гуляш з яловичини в духовці - фото крок 9
Подаємо до столу гарячим. Дуже смачно. Як гарнір підійде будь-яка крупа.

Схожі рецепти