Рецепт Гречка з підливою фото

Гречка з підливою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина , Крупи , Морква , Цибуля , Гречка
Вегетаріанське харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Всіма улюблена гречана каша може стати ще смачніше, якщо до неї додати додаткові інгредієнти. Наприклад, я з вами поділюся тим, як приготувати гречку з підливою.

Опис приготування:

Це просте гаряче блюдо підійде для щоденного харчування. Адже для нього вам знадобляться звичні продукти і не так багато часу на приготування. М'ясо можете використовувати будь-яке, у мене була яловичина. Тільки її слід заздалегідь відварити. З куркою або індичкою буде також смачно.

  • Гречка - 250 грам
  • Яловичина - 400 грам
  • Бульйон або вода - 250 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Сухі трави - За смаком
гречка з підливою - фото крок 1
Заздалегідь відваріть м'ясо до готовності в підсоленій воді. Коли охолоне, наріжте його невеликими кубиками. Потім поставте відварюватися гречану крупу.
гречка з підливою - фото крок 2
Лук чистої і Мельк nashinkuyte. Обсмажте його до готовності в олії на розігрітій сковороді.
гречка з підливою - фото крок 3
Морква почистіть і помийте. Наріжте її кубиками. Потім додайте моркву до цибулі. Обсмажте овочі разом протягом 2 хвилин, помішуючи.
гречка з підливою - фото крок 4
Помідор помийте. Натріть його на тертці без шкірки. Додайте томатну кашку в сковороду до овочів. Готуйте все разом на сильному вогні протягом хвилини. Потім додайте м'ясо. Гасіть підливу ще 2 хвилини на середньому вогні.
гречка з підливою - фото крок 5
Потім в сковороду влийте бульйон. Гасіть підливу на слабкому вогні 15 хвилин під кришкою.
гречка з підливою - фото крок 6
Розведіть борошно в 60 мілілітрах води. Влийте її в сковороду. Перемішайте інгредієнти. Додати сіль, додайте спеції і поперчіть. Доведіть страву до кипіння. Вимкніть вогонь.
гречка з підливою - фото крок 7
Відварену гречку полийте підливою і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти