Гречка з підливою
(покроковий рецепт з фото)
Всіма улюблена гречана каша може стати ще смачніше, якщо до неї додати додаткові інгредієнти. Наприклад, я з вами поділюся тим, як приготувати гречку з підливою.
Це просте гаряче блюдо підійде для щоденного харчування. Адже для нього вам знадобляться звичні продукти і не так багато часу на приготування. М'ясо можете використовувати будь-яке, у мене була яловичина. Тільки її слід заздалегідь відварити. З куркою або індичкою буде також смачно.
- Гречка - 250 грам
- Яловичина - 400 грам
- Бульйон або вода - 250 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Сухі трави - За смаком
Заздалегідь відваріть м'ясо до готовності в підсоленій воді. Коли охолоне, наріжте його невеликими кубиками. Потім поставте відварюватися гречану крупу.
Лук чистої і Мельк nashinkuyte. Обсмажте його до готовності в олії на розігрітій сковороді.
Морква почистіть і помийте. Наріжте її кубиками. Потім додайте моркву до цибулі. Обсмажте овочі разом протягом 2 хвилин, помішуючи.
Помідор помийте. Натріть його на тертці без шкірки. Додайте томатну кашку в сковороду до овочів. Готуйте все разом на сильному вогні протягом хвилини. Потім додайте м'ясо. Гасіть підливу ще 2 хвилини на середньому вогні.
Потім в сковороду влийте бульйон. Гасіть підливу на слабкому вогні 15 хвилин під кришкою.
Розведіть борошно в 60 мілілітрах води. Влийте її в сковороду. Перемішайте інгредієнти. Додати сіль, додайте спеції і поперчіть. Доведіть страву до кипіння. Вимкніть вогонь.
Відварену гречку полийте підливою і подавайте. Смачного!