Азу з свинини з підливою
(покроковий рецепт з фото)
Традиційне татарське азу готують з баранини, яловичини або конини. У представленому мною варіанті азу готується зі свинини, а як доповнення -ароматная підлива з овочами. Спробуйте!
Один досвідчений кухар розповів мені, як приготувати азу зі свинини з підливою в домашніх умовах. З тих пір дане блюдо є невід'ємною частиною мого меню. За бажанням можна додати в азу більше овочів, наприклад - солоні огірочки або болгарський перець. Хай щастить!
- Свиняча вирізка - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква велика - 1 штука
- Сіль і перець - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Лаврові листи - 2 штуки
- Ovoshtnaya priprava - За смаком
Свинячу вирізку промийте, обсушити і наріжте порційними шматочками. Розігрійте в сковороді рослинне масло, обсмажте м'ясо до золотистого кольору.
Подрібніть цибулю.
Моркву натріть на дрібній тертці.
Обсмажене м'ясо перекладіть в каструльку.
На тій же сковороді обсмажуємо овочі до золотистого.
Перекладіть овочі в каструлю до м'яса.
Влийте воду, щоб повністю покрити вміст каструлі. Додайте овочеву приправу і лаврові листи. Варіть на повільному вогні 40 хвилин. В кінці додайте сіль і перець за смаком.
Подавайте азу до столу з будь-яким гарніром. Смачного!