Рецепт Азу з свинини з підливою фото

Азу з свинини з підливою
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо, Овочі, Свинина
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Традиційне татарське азу готують з баранини, яловичини або конини. У представленому мною варіанті азу готується зі свинини, а як доповнення -ароматная підлива з овочами. Спробуйте!

Один досвідчений кухар розповів мені, як приготувати азу зі свинини з підливою в домашніх умовах. З тих пір дане блюдо є невід'ємною частиною мого меню. За бажанням можна додати в азу більше овочів, наприклад - солоні огірочки або болгарський перець. Хай щастить!

  • Свиняча вирізка - 700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква велика - 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
  • Лаврові листи - 2 штуки
  • Ovoshtnaya priprava - За смаком
азу з свинини з підливою - фото крок 1
Свинячу вирізку промийте, обсушити і наріжте порційними шматочками. Розігрійте в сковороді рослинне масло, обсмажте м'ясо до золотистого кольору.
азу з свинини з підливою - фото крок 2
Подрібніть цибулю.
азу з свинини з підливою - фото крок 3
Моркву натріть на дрібній тертці.
азу з свинини з підливою - фото крок 4
Обсмажене м'ясо перекладіть в каструльку.
азу з свинини з підливою - фото крок 5
На тій же сковороді обсмажуємо овочі до золотистого.
азу з свинини з підливою - фото крок 6
Перекладіть овочі в каструлю до м'яса.
азу з свинини з підливою - фото крок 7
Влийте воду, щоб повністю покрити вміст каструлі. Додайте овочеву приправу і лаврові листи. Варіть на повільному вогні 40 хвилин. В кінці додайте сіль і перець за смаком.
азу з свинини з підливою - фото крок 8
Подавайте азу до столу з будь-яким гарніром. Смачного!

Схожі рецепти