Рецепт Азу з свинини фото

Азу з свинини
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Пропоную вам рецепт традиційного татарського страви, проте, зі змінами в основному продукті. Розповідаю про варіант, як приготувати азу зі свинини. Смачне, соковите і ситне гаряча страва.

Опис приготування:

Азу з свинини можна подавати з гарніром з пюре, з кашею або макаронами. Їжте його гарячим, а якщо зробили велику порцію, залишки зберігайте в холодильнику і розігрівати перед подачею. Свинину можна замінити яловичиною або бараниною.

  • Свинина - 400 грам
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Солоні огірочки - 3 штуки
  • Петрушка - 0, 5 пучка
  • Томати - 3 штуки
  • Цибулина - 0, 5 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль, перець - За смаком
азу з свинини - фото крок 1
1. Вимийте м'ясо і наріжте невеликими довгастими шматочками.
азу з свинини - фото крок 2
2. У сковороду налийте олію і розігрійте, викладіть м'ясо і обсмажуйте на слабкому вогні кілька хвилин.
азу з свинини - фото крок 3
3. Тим часом огірочки розріжте невеликими брусочками.
азу з свинини - фото крок 4
4. Очистіть половинку цибулини, наріжте тонкими півкільцями.
азу з свинини - фото крок 5
5. У сковороду до обсмаженого м'яса додайте огірки і цибуля, перемішайте, накрийте сковороду кришкою і готуйте на слабкому вогні.
азу з свинини - фото крок 6
6. Вимийте томати і розріжте їх маленькими шматочками.
азу з свинини - фото крок 7
7. Вимийте зелень і дрібно наріжте. Очистіть часник і наріжте тонкими пластинками.
азу з свинини - фото крок 8
8. До м'яса і овочами додайте томатну пасту, томати, часник і зелень, сіль і poperčite. Перемішайте все вміст і накрийте кришкою, Тушіте 10 хвилин.
азу з свинини - фото крок 9
9. Подавайте азу відразу після приготування з гарніром з пюре. Смачного!

Схожі рецепти