Азу з свинини
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам рецепт традиційного татарського страви, проте, зі змінами в основному продукті. Розповідаю про варіант, як приготувати азу зі свинини. Смачне, соковите і ситне гаряча страва.
Азу з свинини можна подавати з гарніром з пюре, з кашею або макаронами. Їжте його гарячим, а якщо зробили велику порцію, залишки зберігайте в холодильнику і розігрівати перед подачею. Свинину можна замінити яловичиною або бараниною.
- Свинина - 400 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Солоні огірочки - 3 штуки
- Петрушка - 0, 5 пучка
- Томати - 3 штуки
- Цибулина - 0, 5 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець - За смаком
1. Вимийте м'ясо і наріжте невеликими довгастими шматочками.
2. У сковороду налийте олію і розігрійте, викладіть м'ясо і обсмажуйте на слабкому вогні кілька хвилин.
3. Тим часом огірочки розріжте невеликими брусочками.
4. Очистіть половинку цибулини, наріжте тонкими півкільцями.
5. У сковороду до обсмаженого м'яса додайте огірки і цибуля, перемішайте, накрийте сковороду кришкою і готуйте на слабкому вогні.
6. Вимийте томати і розріжте їх маленькими шматочками.
7. Вимийте зелень і дрібно наріжте. Очистіть часник і наріжте тонкими пластинками.
8. До м'яса і овочами додайте томатну пасту, томати, часник і зелень, сіль і poperčite. Перемішайте все вміст і накрийте кришкою, Тушіте 10 хвилин.
9. Подавайте азу відразу після приготування з гарніром з пюре. Смачного!