Азу з свинини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам спробувати класичний рецепт азу зі свинини в мультиварці, - дуже ситне, оригінальне блюдо, як на святковий стіл, так і на простий ситний сімейний обід. Вам сподобається!
Цей рецепт приготування азу зі свинини в мультиварці мені подобається своєю простотою, - від вас буде потрібно тільки час від часу додавати інгредієнти, - весь інший час ви просто займаєтеся своїми справами! звичайно, класичний рецепт азу зі свинини в мультиварці передбачає використання баранини замість свинини, але саме цей варіант у мене виходив найсмачнішим і ароматним. Так що експериментуйте, і удачі вам!
- Свинина - 600 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Картопля - 6 штук
- Огірки солені - 3 штуки
- Паста томатна - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. М'ясо, якщо треба, размораживаем, нарізаємо шматочками, і поміщаємо в мультиварку. Цибулю ріжемо півкільцями, додамо рослинну ложку масла, і смажимо при відкритій кришці 15 хвилин.
2. Тим часом дрібненько нарізаємо солоні огірки. Як час закінчиться - додамо томатну пасту і огірки. Смажимо ще 5-10 хвилин.
3. Додамо дрібно рубаний часник, додамо до суміші, і заллємо 2 мульти-склянками води.
4. Виставимо режим "гасіння" на півтори години. Ріжемо картоплю кубиками, і через годину додамо в чашу мультиварки. Солимо, перчим, і додамо ще 1 ст.Л. Масла
5. Чекаємо закінчення встановленого часу, і, якщо картопля ще не готовий, виставимо той же режим "гасіння" ще на 20 хвилин