Рецепт Гуляш зі свинини з підливою фото

Гуляш зі свинини з підливою
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо, Свинина
Пісні страви
На обід, На вечерю, Сімейна вечеря
Гарячі страви

Порадуйте свою сім'ю смачним і ситним вечерею вже сьогодні, приготуйте свинячий гуляш з ароматною підливою з помідорів. До такої страви підійде будь-який гарнір, а вечерю стане по-справжньому святковим!

На кухнях великих кухарів помідори дуже часто з'єднуються з м'ясом в різних стравах. З їх допомогою можна маринувати шашлик, можна варити томатну підливу, приготувати дорогущий пікантний соус «Тартар». Ну, а як щодо чогось простіше і швидше? Свинячий гуляш припаде до смаку кожному. Як завжди, пораджу брати саме ошийок, так як найніжніша частина свині, але можна брати і інше м'ясо, адже помідор переб'є будь-які його недоліки. Часник грає важливу роль в цій страві, він і запашний перець додадуть м'ясу пікантність і легкий пряний аромат. А більше ніяких спецій я не використовую. Звичайно, ви можете додати свої улюблені приправи і спеції, від цього блюдо тільки виграє. Мій рецепт, як приготувати гуляш зі свинини з підливою, дуже простий і буде під силу навіть початківцям господаркам.

  • Свинина - 400 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Томатний соус - 3 Ст. Ложки (або кетчуп)
  • Сіль - - За смаком
  • Перець духмяний мелений - 1 щіпка
гуляш зі свинини з підливою - фото крок 1
1. Приготуйте всі необхідні продукти. В якості головних інгредієнтів нам знадобляться свиняча вирізка, помідори і часник. Помідори потрібно промити, часник - очистити.
гуляш зі свинини з підливою - фото крок 2
2. Наріжте на невеликими шматочками свинину. Можна нарізати його на не надто товсті смужки або слайси, тоді м'ясо швидше прожарітся.
гуляш зі свинини з підливою - фото крок 3
3. Помідори наріжте довільними шматочками, все одно при гасінні вони перетворяться в ароматну підливу. Часник очистіть і поріжте на маленькі шматочки.
гуляш зі свинини з підливою - фото крок 4
4. Викладіть м'ясо в розігріту сковороду, смажте на невеликому вогні, поки воно не пустить сік. Потім накрийте кришкою і тушкуйте 10-15 хвилин. Додайте в сковорідку помідори з часником, тушкуйте вже без кришки ще 5-7 хвилин. Додайте томатний сік або кетчуп. Я люблю, щоб підлива була кислуватою, а в молодих помідорах кислоти ще трохи, в такому випадку прекрасно виручає саме томатний сік.
гуляш зі свинини з підливою - фото крок 5
5. Додайте сіль і перець за смаком. Смажте до тих пір, поки м'ясо не стане м'яким і ніжним, а шматочків помідорів в сковороді не залишиться. Викладіть гуляш зі свинини з підливою на тарілку, прикрасьте зеленню і негайно подавайте. Смачного!

Схожі рецепти