Гуляш зі свинини з підливою
(покроковий рецепт з фото)
Порадуйте свою сім'ю смачним і ситним вечерею вже сьогодні, приготуйте свинячий гуляш з ароматною підливою з помідорів. До такої страви підійде будь-який гарнір, а вечерю стане по-справжньому святковим!
На кухнях великих кухарів помідори дуже часто з'єднуються з м'ясом в різних стравах. З їх допомогою можна маринувати шашлик, можна варити томатну підливу, приготувати дорогущий пікантний соус «Тартар». Ну, а як щодо чогось простіше і швидше? Свинячий гуляш припаде до смаку кожному. Як завжди, пораджу брати саме ошийок, так як найніжніша частина свині, але можна брати і інше м'ясо, адже помідор переб'є будь-які його недоліки. Часник грає важливу роль в цій страві, він і запашний перець додадуть м'ясу пікантність і легкий пряний аромат. А більше ніяких спецій я не використовую. Звичайно, ви можете додати свої улюблені приправи і спеції, від цього блюдо тільки виграє. Мій рецепт, як приготувати гуляш зі свинини з підливою, дуже простий і буде під силу навіть початківцям господаркам.
- Свинина - 400 грам
- Помідори - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Томатний соус - 3 Ст. Ложки (або кетчуп)
- Сіль - - За смаком
- Перець духмяний мелений - 1 щіпка