Гречані млинці пісні
(покроковий рецепт з фото)
Хочу з вами поділитися простим рецептом гречаних млинців рослинних і рум'яних. Вони виходять дуже приємними на смак і імєєют колір. Трохи темніше звичайних і особливий горіховий аромат. Спробуйте самі!
Розповім, як приготувати гречані млинці пісні в домашніх умовах. Вони виходять дуже повітряними і дирчастимі завдяки дріжджовий основі, але через це також часто виходять декілька пріснуватими. Тому рекомендую додати зелений цибулею, а кожен млинець при смаженні окремо трохи цукру і солити. Спробуйте, дуже смачні і незвичайні будуть млинці!
- Борошно гречане - 400 грам
- Борошно пшеничне - 400 грам
- Вода тепла - 3 склянки
- Дріжджі сухі - 9 грам
- Спеції - 1 За смаком
- Окріп - 3 склянки
- Зелена цибуля - 0.5 пучка
1. Спочатку змішаємо пшеничне борошно, дріжджі і теплу воду, перемішати і залишити в теплому місці під ковпаком. Як підніметься піна, збиваємо її, одбавім гречане борошно. Спеції за смаком. І даємо тесту піднятися. Як підніметься - вливаємо 3 склянки окропу, швидко перемішаємо, і нехай знову трохи підніметься.
2. Цибулю нарізаємо дрібно, і кожен раз, вливаючи тісто на сковороду, додамо по щіпці цибулі та спецій.
3. Обсмажити з двох сторін кожен млинець - і ось все готово! Подаємо свіженькими і гаряченькими!