Млинці гречані
(покроковий рецепт з фото)
У багатьох країнах такі млинці гречані в домашніх умовах готують часто і з любов'ю. Більш того, у Франції їх вважають національним блюдом! словом, спробувати варто обов'язково! ароматичний!
Рецепт приготування млинців гречаних, як ви побачите, дуже простий, особливих зусиль від вас не зажадає! Тим більше, всі без винятку люди обожнюють пробувати щось новеньке, вірно? Так що порадуйте своїх дорогих і коханих домочадців такими смаколиками! повірте - вони оцінять!
- Гречана мука - 200 грам
- Пшеничне борошно - 100 грам
- Яйця - 3 штуки
- Дріжджі - 0.5 чайних ложки
- Сіль - 0.5 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
1. Зробимо опару. Дріжджі розведемо в теплій воді, туди ж домішали цукор. Коли забулькало - всипаємо борошно і перемішуємо. Потім додаємо трохи збиті яйця, вимішуємо тісто до однорідності
2. Змажемо маслом сковорідку, гарненько її прожарити, потім черпаком виллємо тісто. Обсмажити кожен млинець з двох сторін. Млинці можна зробити маленькими, тоді на одну велику сковороду вилийте по дві столові ложки тесту для трьох млинчиків.
3.От і все! Такі ароматні млинці радять подавати з гречаним медом і ароматним сидром! Смачного!